Startgarantie van de week: Time Management

Kies voor time management op 8 februari & 6 maart of 24 of april & 13 juni 2018 en je bent er zeker van dat deze doorgaat. 

Nee is ook een antwoord. Toch? Je kan niet alles tegelijk en zeker niet alles heeft evenveel haast. Hoe deel je jouw dag zo optimaal mogelijk in, zodat je de planning afrondt én toekomt aan al die extra dingen?

Het bovenstaande is een veel voorkomend scenario. Wanneer kom jij in beweging en ga je er (eindelijk) iets aan doen? De time management training geeft je inzicht in je gedrag en wat voor effect het heeft op anderen. Een mooi praktijkvoorbeeld hiervan is:

‘Het beantwoorden van mijn mail deed ik altijd binnen enkele minuten. Al was het maar om aan te geven dat ik het gelezen had en er iets mee ging doen. Door toenemende werkdruk was dit niet altijd mogelijk, waardoor klanten belden om te vragen of ik wel op kantoor was’.

Door een bepaalde standaard neer te leggen, verwachten ze ook ‘iets’ van je. Door je hier bewust van te zijn, ga je er in de praktijk slimmer mee om. De training zal je leren doelen te stellen en daar naartoe te werken, zonder te verzanden in de dagelijkse werkzaamheden.

Interesse? Schrijf je dan vandaag nog in voor Time Management – slim omgaan met jouw tijd
Bekijk hier al onze trainingen met startgarantie

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid