Strategische samenwerking Centric en Vijfhart IT-Opleidingen

Op de foto van links naar rechts: Roel van der Meulen (Director Centric Education) en Bastiaan Janssen (CEO van Vijfhart).

Vijfhart IT-Opleidingen en Centric breiden per 1 maart hun samenwerking uit. Vijfhart IT-Opleidingen verzorgt voortaan alle ICT-opleidingen namens Centric voor klanten en medewerkers. Ook neemt Vijfhart als onderdeel van deze strategische samenwerking de rol van intermediair op zich.

Centric fungeerde voor haar opdrachtgevers en medewerkers tot voor kort zelf als intermediair voor externe ICT-opleidingen. Vijfhart verzorgde al een aanzienlijk deel van deze externe ICT-opleidingen. De positieve ervaringen in de samenwerking en de goede match tussen de organisatie en haar klanten liggen aan de basis van deze keuze. Door deze verregaande samenwerking kan Centric zich nog nadrukkelijker richten op haar kernactiviteiten. Zo blijft Centric de opleidingen van de gebruikers van haar eigen softwarepakketten voor onder andere de lokale overheid zelf verzorgen.

Over Vijfhart IT-Opleidingen

Vijfhart IT-Opleidingen is een begrip in de IT-opleidingenwereld. Al bijna vijfendertig jaar is het bedrijf uit Arnhem actief met opleidingen en cursussen op ICT-gebied. Vijfhart IT-Opleidingen maakt nadat Bastiaan Janssen het bedrijf in september 2016 overnam van zijn vader een interessante groei door van opleider naar groeipartner. In het najaar van 2017 werd AT Computing aan de Vijfhart Groep toegevoegd en ook dit strategisch partnerschap past uitstekend in de #samengroeien strategie van Vijfhart.

Voor vragen over dit partnerschap kunt u contact opnemen met Roel van der Meulen van Centric of met Bastiaan Janssen, CEO van de Vijfhart Groep.

Vijfhart IT-Opleidingen
088 – 542 78 48
Arnhemsestraatweg 33
6881 ND Velp

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid