Gratis Java leren? Vijfhart zoekt 50-plusser met ambitie!

Let op, deze actie is verlopen!

Ben jij:

  • 50 jaar of ouder?
  • Werkloos? (je zit in de WW of bijstand)
  • Op zoek naar een HBO-baan?
  • Geïnteresseerd in Java?

Als je 4 keer ja hebt geantwoord zijn wij op zoek naar jou. Vijfhart IT-opleidingen weet als geen ander waarom een leven lang leren voor IT-professionals een vereiste is. In dat kader willen we graag een bijdrage leveren in de vorm van een volledig verzorgd opleidingstraject voor 1 ervaren IT-professional met behoefte aan bij- of omscholing.

De leerweg

Het traject bestaat uit de volgende trainingen:

In totaal neemt dit 15 dagen in beslag en normaal gesproken kost zo’n traject je duizenden euro’s. Maar niet in dit geval. Als wij je uitkiezen betaal je niets voor al deze trainingen.

Ben jij de beste kandidaat?

Wat je moet doen om in aanmerking te komen is simpel: stuur een mail naar onze Manager Opleidingen Guido de Vrught waarin je toelicht wie je bent en waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze trainingen. Guido is te bereiken via g.devrught@5hart.nl.

 

 

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid