EC-Council komt met praktijkexamens

EC-Council lanceerde 16 jaar geleden het eerste Ethical Hacking certificeringsprogramma. In deze periode is er veel veranderd, zijn er veel certificeringen bijgekomen maar een grote verandering is aanstaande. Op basis van input vanuit de hele wereld en de vraag vanuit werkgevers, komt EC-Council met praktijkexamens voor Certified Ethical Hacker (CEH) en EC-Council Certified Security Analyst (ECSA).

En er zijn nog meer veranderingen op komst. Zo komt binnenkort versie 10 van de CEH en de ECSA training beschikbaar én wordt het trainingsportfolio uitgebreid met de Advance Penetration Testing course; een uitstekende voorbereiding op het Licensed Penetration Tester (LPT) examen.

Dit kun jij verwachten bij een CEH of ECSA praktijkexamen

Een veelgehoorde opmerking over het CEH examen is dat het certificaat niets over je praktijkskills zegt. Met de nieuwe praktijkexamens verandert dit. Naast het theorie-examen neem je straks deel aan een praktijkexamen van 6 uur waarbij je in een online omgeving 20 scenario’s moet oplossen. Geen theorie, maar opdrachten uit de praktijk. Een examen waarbij een examinator aanwezig is en waar onderwerpen zoals IoT, Vulnerability Assessments en Malware Analysis (nieuwe onderdelen in versie 10 van de training) worden behandeld.

Dit geldt ook voor het ECSA praktijkexamen, die aanvullend is op het bestaande theorie-examen. Tijdens dit examen van maar liefst 12 uur, ben je 8 uur bezig met het oplossen van scenario’s en krijg je 4 uur de tijd om de documentatie aan te leveren.

Vanaf 1 april zijn de nieuwe trainingen beschikbaar. Houd onze website goed in de gaten want meer details volgen binnenkort! Interesse of vragen? Bel ons gerust op  088 – 542 78 48 of mail naar info@vijfhart.nl

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid