Deelname A New Spring Award Event

Gisteren was het zo ver: het A New Spring Award Event. In november kregen wij te horen dat Vijfhart was genomineerd als één van de kandidaten om mee te dingen naar de Most Inspiring Learning Journey Award.

Een mooi compliment en ook leuk om te vermelden dat de dag voordat wij hoorden genomineerd te zijn voor deze Award, Vijfhart tijdens de Computable Awards was verkozen tot opleider van het jaar met onze FusionTeach Security trainingen! En nu waren wij genomineerd door A New Spring, wauw!

A New Spring?

A New Spring is de omgeving waar onze mijn.vijfhart.nl omgeving op draait. Veel opleiders maken gebruik van de omgeving van A New Spring omdat het ontzettend veel mogelijkheden biedt. Het is een “kale” omgeving en jij als gebruiker kunt de omgeving helemaal in jouw stijl inrichten + zelf e-learnings bouwen. Wij gebruiken onze leeromgeving mijn.vijfhart.nl veel bij onze cursussen.

Vijfhart FusionTeach?

Vijfhart hanteert de naam FusionTeach voor Blended Learning; een mix van leerinterventies om impactvolle leertrajecten te ontwerpen.

Voor de A New Spring Award hebben wij ons ingeschreven met onze Java Programming Language – FusionTeach training.

Met behulp van deze learning journey hebben Java programmeurs de benodigde kennis en vaardigheden opgedaan om Java succesvol op de werkplek toe te passen. De learning journey is gebaseerd op het FusionTeach model: een juiste mix van online en offline leren (blended lesmethode) en gepersonaliseerd leren. De cursist heeft zelf de regie in waar en wanneer hij leert!

In onze presentatie ben ik ingegaan over hoe wij deze Learning Journey hebben ontworpen met behulp van de impactmap en de trap van Karin de Galan. Ook heb ik een toelichting gegeven over welke leerinterventies we hebben ingezet, het waarom en hoe dit door de cursisten wordt ervaren.

Hebben wij de Award gewonnen?

Wat was het een fantastische middag en avond! Er waren 9 kandidaten met ieder hun eigen Inspiring Learning Journey. Vijfhart was als 3e aan de beurt om een presentatie te geven van 10 minuten. Na alle 9 presentaties en tussentijds een heerlijk buffet in het Maaspodium in Rotterdam, kreeg iedere opleider nog 30 seconden om een pitch te geven over hun learning journey. Met trots heb ik namens Vijfhart onze learning journey mogen delen met het publiek en hopelijk heb ik ze weten te inspireren.

De Award ging naar OnlineAcademy; hun learning journey ging over adaptiviteit en of de vorm van adaptiviteit invloed heeft op het leerrendement. Karin, gefeliciteerd!

FusionTeach; iets voor jou?

Ben jij benieuwd wat Vijfhart voor jou kan betekenen op het gebied van Blended Leren? Kijk dan op onze website.
En onthoud: jij inspireert de lerende, en de lerende inspireert jou.

Dyonne Béatse

Dyonne Béatse, productmanager @Vijfhart.

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid