4e SQL Zaterdag op 12 november in Utrecht

Microsoft heeft afgelopen week op de PASS summit de officiele naam bekend gemaakt van de volgende versie van SQL Server: SQL Server 2012. 

De release komt in de eerste helft van 2012, maar meer wilde Microsoft nog niet maken. Dat het een grote release wordt, is wel al duidelijk. Met BISM (BI Semantic Model) komen er grote veranderingen in de BI stack en daarmee in hoe we omgaan met BI in de Microsoft wereld. Maar met een feature als Availability Groups zijn er ook in de database engine weer grote stappen gemaakt.

Op 12 november organiseert PASS Nederland alweer voor de 4e keer SQL Zaterdag. SQL Zaterdag is een gratis dag volledig gevuld met sessies over SQL Server. Ditmaal hebben we maar liefst 20 sessies in 5 parallelle tracks om uit te kiezen. Er komen top sprekers waaronder Kevin Kline van Quest en Tobias Ternstrom van het Microsoft SQL Server engine team. Uiteraard zijn er sessies die de nieuwe features bekijken, maar ook actuele onderwerpen op bestaande versies krijgen ruime aandacht.

Kortom, een dag die voor iedereen die geinteresseerd is in SQL Server meer dan de moeite waard zal zijn. Voor het volledige programma en een lijst van de sprekers die komen, alsmede voor aanmelden, kan je terecht op www.sqlzaterdag.nl. En hou ook de 5Hart site in de gaten voor uitgebreidere cursussen in SQL Server.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid