Groepstrainingen MS Office

Wil je samen met je collega’s meer uit MS Office te halen? Werken jullie bijvoorbeeld veel in Excel aan specifieke bestanden? Dan is een groepstraining misschien iets voor jullie? Je leert samen in een klassikale training die exclusief is voor jou en je collega’s.

In een besloten training passen wij de trainingsinhoud aan aan jullie specifieke behoeften. Daarnaast vindt de opleiding bij jullie in huis plaats op data die we in overleg plannen. Dit betekent voor jullie maximale aansluiting bij de leerdoelen en optimale flexibiliteit.

Op basis van een intake met de docent, stem je de inhoud van de opleiding van tevoren af. Hierbij zijn bestanden en situaties die bij jullie organisatie spelen het uitgangspunt.

Ook financieel is deze training voordelig. Een besloten groepstraining op jullie eigen locatie met vijf deelnemers of meer is vaak al voordeliger dan deelname aan één open rooster opleiding.

Vraag meer informatie of een offerte aan via 088 – 542 78 48 of info@vijfhart.nl, of kijk voor meer informatie op https://www.vijfhart.nl/fusionteachoffice/

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid