Webinar: Service Integration & Management (SIAM)

Nieuw bij Vijfhart, de driedaagse training Service Integration and Management, oftewel SIAM Foundation. SIAM is een effectieve manier om het aanleveren van verschillende IT diensten te integreren, aan te sturen en te controleren zodat de totale IT levering aansluit bij de vraag van de organisatie. Deze training is een goede voorbereiding voor het examen. De SIAM Foundation training én deze webinar is uitermate geschikt voor professionals die werken in een omgeving die IT-dienstverlening afneemt van verschillende (interne en externe) leveranciers, of die overweegt dit te gaan doen!

Inhoud

Deze webinar geeft jou alvast een preview van deze training, waarbij je uiteraard ook de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen. Leer alvast meer over SIAM en beoordeel zelf welke voordelen SIAM voor jou of jouw organisatie heeft.

Wanneer?

Deze webinar wordt gegeven op 14 juli 2021 van 15.30 tot 16.30 uur.

Meld je hieronder aan voor de webinar:

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid