Webinar Artificial Intelligence (AI)

De ontwikkeling en toepassing van kunstmatige intelligentie (Artificiële Intelligentie, ofwel AI) ontketent zich in een ongekende revolutie. Van autonoom rijdende voertuigen tot spraakherkenning in onze smartphones: AI gaat onze samenleving en economie veranderen.

De digitale transformatie biedt kansen om mensen te ontwikkelen voor nieuwe functies. Maar niet iedereen heeft helder hoe nieuwe technologieën, zoals AI te vertalen naar nieuwe mogelijkheden. De meeste organisaties hebben nog te weinig kennis van de digitale mogelijkheden en van de kansen die hen dit biedt. Dit terwijl Digital de sleutel tot succes is en de voorwaarde voor continue groei binnen succesvolle bedrijven..

In deze webinar maak je kennis met AI.

Deze webinar wordt gegeven door I.AMDIGITAL. I.AMDIGITAL is -on a mission- om werkend Nederland digitaal vaardig te maken.

DEZE WEBINAR IS ONDERDEEL VAN ONZE KLOPPENDE VIJFHART WEBINARS

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training. Kijk hier alle webinars terug.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op donderdag 29 oktober
  • Wij starten om 16:00 uur met de webinar en eindigen om 17:00 uur

Kijk de webinar terug

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid