LET OP: Wij leveren alle trainingen virtueel uit tot in ieder geval 1 juni

Meer informatie

Wil jij leren hacken?

Leer in een paar dagen tijd hoe je kunt hacken! In de training ‘Certified Ethical Hacker’ leren wij je hoe je met de echte tools en technieken van hackers en security professionals ethisch kunt hacken. Door te testen, scannen en hacken leer je de zwakke plekken binnen de systemen van jouw bedrijf te ontdekken. Zodat je computer en netwerksystemen binnen jouw organisatie op cyberaanvallen kunt voorbereiden.

Om echt goed te hacken dien je ook te denken en te doen als een hacker. Wij zeggen dan ook wel ‘To beat a hacker, you need to think like a hacker’. In deze training leer je niet alleen de tools en software van hackers te gebruiken, maar je krijgt ook twee workshops van security professionals. Zodat je ook in de praktijk jouw hackingskills kunt uittesten. Na afronding van de hele training ben jij gecertifieerd als ethical hacker. Zo kun je aan iedereen laten zien dat je een ‘ethische’ hacker bent en zorg je dat jouw cv opvalt.

Computable Award 2018

Dankzij onze training Certified Ethical Hacker zijn wij uitgeroepen tot opleider van het jaar bij de Computable Awards 2018. En dat zegt wel wat over de kwaliteit van deze training. En nee, wij hebben het stemsysteem niet gehackt om de uitslag te manipuleren.

Ben jij klaar om in 2019 als ‘ethische’ hacker door het leven te gaan?

Meld je dan nu aan voor de training. De training bestaat uit een zelfstudie en workshops van praktijk professionals van Secured by Design. Benieuwd? Kijk snel op de trainingspagina voor de volledige informatie en om je in te schrijven.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid