LET OP: Wij leveren alle trainingen virtueel uit tot in ieder geval 1 juni

Meer informatie

Lesmethoden

Wij hechten veel waarde aan de wensen en behoeften van onze cursisten. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

Persoonlijk begeleid leren

Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt individueel de lesstof op één van onze locaties. Zo leer je alleen datgene wat je persoonlijk nodig hebt. Jouw kennis en de gewenste competenties zijn hierbij het uitgangspunt. Tijdens de cursus maak je meerkeuze- en open vragen die je daarna één-op-één behandelt met de trainer. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

Klassikale cursus

Bij de klassikale cursussen speelt de interactie binnen de groep een belangrijke rol in het leerproces. Niet alleen met de trainer, maar ook met de medecursisten. Naast het behandelen van de theorie maken de cursisten individueel opdrachten. De antwoorden worden daarna klassikaal behandeld. De lesstof wordt zo beter opgeslagen en de cursist leert van andere bedrijfsproblemen en vraagstukken. De cursist kan dit vervolgens weer doorvertalen naar de eigen organisatie.

Blended

Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

Virtueel

Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

  • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
  • Optioneel: een camera en/of microfoon
  • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
  • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid