Hybride

Klopt! Veel van onze cursussen organiseren we hybride. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel. Je kiest zelf de lesmethode die het beste bij jou past.

VOORDELEN VAN HYBRIDE

  • Switch tussen klassikaal en virtueel
  • Je bent 100% flexibel
  • Klassikaal of virtueel: je krijgt de kwaliteit zoals je gewend bent

DICHTBIJ EN OP AFSTAND: EEN VIJFHART-CURSUS KLOPT VOOR JOU!

Onze docenten geven klassikaal les en het maakt helemaal niet uit of je fysiek aanwezig bent of virtueel vanuit jouw eigen (thuis)werkplek ergens in Nederland. Bij ons krijg je altijd de aandacht die je verdient. Waar je ook bent, fysiek of virtueel, wij zorgen dat een cursus van Vijfhart klopt voor jou!

“De docent zorgt voor een goede balans tussen aandacht aan de virtuele cursisten en fysiek aanwezige cursisten” – Ronald van der Laan, Developer

DE VIJFHART-BELOFTE: KENNIS-  EN FLEXGARANTIE

Kennisgarantie: wil je na een virtuele cursus dezelfde cursus alsnog klassikaal volgen? Of na een klassikale cursus dezelfde cursus virtueel? Dat kan! Tot 6 maanden na het volgen van de klassikale of virtuele cursus in ons open rooster ben je van harte welkom bij dezelfde klassikale of virtuele cursus.

FlexGarantie: met de Vijfhart FlexGarantie ben je 100% flexibel. Volg jouw cursus thuis, op kantoor of bij ons in het lokaal. Wissel van locatie tot 1 dag voorafgaand aan jouw cursus. Lukt het jou niet om naar een klassikale cursus te komen? Dan switch je makkelijk en snel naar onze virtuele cursus.

Contact

Wil je meer informatie over onze lesmethoden? Laat het ons weten per e-mail of bel 088 – 542 78 48. Wij helpen je graag verder!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid