Hybride

Veel van onze cursussen organiseren wij hybride. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel. Je kiest zelf de lesmethode die het beste bij jou past.

VOORDELEN VAN HYBRIDE

  • Switch tussen klassikaal en virtueel
  • Je bent 100% flexibel
  • Klassikaal of virtueel: je krijgt de kwaliteit zoals je gewend bent

DICHTBIJ EN OP AFSTAND: EEN VIJFHART-CURSUS KLOPT VOOR JOU!

Op onze opleidingscentra hebben wij de nodige aanpassingen gedaan om jouw veiligheid te garanderen. De cursuslokalen zijn zo ingericht dat er 1,5 meter afstand is tussen de bureau’s. Ook loopt de trainer op gepaste afstand door het lokaal.

Onze trainers zorgen met verschillende oplossingen ervoor dat de cursus goed en prettig te volgen is, of je deze nu klassikaal of virtueel volgt. Tijdens de cursus krijg je evenveel aandacht en zorgen de trainers ervoor dat afstand er niet toe doet. Of dit nu 1,5 meter is of als jij de cursus virtueel vanuit jouw eigen (thuis)werkplek ergens in Nederland volgt. Zo zorgen wij ervoor dat een cursus van Vijfhart van dichtbij én op afstand klopt voor jou!

“De docent zorgt voor een goede balans tussen aandacht aan de virtuele cursisten en fysiek aanwezige cursisten” – Ronald van der Laan, Developer

DE VIJFHART-BELOFTE: KENNIS-  EN FLEXGARANTIE

Kennisgarantie: wil je na een virtuele cursus dezelfde cursus alsnog klassikaal volgen? Of na een klassikale cursus dezelfde cursus virtueel? Dat kan! Tot 6 maanden na het volgen van de klassikale of virtuele cursus in ons open rooster ben je van harte welkom bij dezelfde klassikale of virtuele cursus.

FlexGarantie: met de Vijfhart FlexGarantie ben je 100% flexibel. Volg jouw cursus thuis, op kantoor of bij ons in het lokaal. Wissel van locatie tot 1 dag voorafgaand aan jouw cursus. Lukt het jou niet om naar een klassikale cursus te komen? Dan switch je makkelijk en snel naar onze virtuele cursus.

Contact

Wil je meer informatie over onze lesmethoden, neem dan contact op met onze klantadviseurs per e-mail of bel 088 – 542 78 48. Wij helpen je graag verder!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid