Een virtuele training bij Vijfhart

  • Eenvoudig en veilig vanuit huis of kantoor
  • Hoge mate van interactiviteit
  • Zeer praktijkgericht
  • Gratis meedoen met de klassikale sessie*

Waarom onze virtuele cursus klopt voor jou!

Het volgen van de virtuele cursus bij Vijfhart lijkt voor 90% op een klassikale cursus, geeft Roy Hanssen van het CBS aan. Hij heeft enkele dagen geleden de virtuele cursus Single Page Applications with Angular2+ Advanced gevolgd via Vijfhart.

Logo CBS”Wij zaten met 12 mensen in deze sessie. In eerste instantie had ik de verwachting dat de virtuele omgeving vast een paar keer zou wegvallen of vastlopen gezien de datastroom, echter was dat helemaal niet het geval. Daarnaast dacht ik bij mijzelf, ‘met 12 mensen 8 uur lang virtueel, dat gaat vast chaotisch en druk worden’. De docent gaf hele duidelijke instructies, alles verliep goed georganiseerd en je kan zowel via de chat als via je microfoon vragen stellen. Tussendoor maakten wij opdrachten, zodat je de uitleg direct toepast in de praktijk.

Er is een mogelijkheid om allemaal de camera aan te zetten tijdens de virtuele training. Op deze manier heb je net als tijdens een klassikale training ‘direct’ contact met elkaar. Gezien wij al een paar dagen met elkaar in de klassikale setting hebben doorgebracht én wij allemaal collega’s van elkaar zijn was dat voor ons niet noodzakelijk. Net als het thuiswerken, is ook het volgen van een virtuele training een kwestie van wennen. Wanneer deze situatie nog even aanhoudt denk ik dat wij in Nederland ook veel flexibeler zullen zijn in het thuiswerken en het volgen van een virtuele training.”

HOE WERKT EEN VIRTUELE CURSUS?

Een virtuele cursus is een reguliere klassikale cursus die je digitaal kan bijwonen. De cursus volg je net als de klassikale variant op een gepland moment met andere deelnemers. Het enige verschil met de klassikale variant is dat je niet naar een van onze trainingslocaties komt, maar dat je zelf bepaalt vanuit welke plek jij de cursus volgt. Je logt dan in op onze ‘virtuele cursusruimte’. Je hebt de keuze uit 200+ cursussen!

 

WAT HEB JE NODIG?

  • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
  • Optioneel: een camera en/of microfoon
  • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
  • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC


Hybride

Veel van onze cursussen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel. Lees meer over hybride > 

*ONZE BELOFTE

Wil je na de virtuele cursus alsnog graag onze fysieke cursuslocatie komen bekijken? Dat kan! Tot zes maanden na het volgen van de virtuele cursus ben je van harte welkom bij dezelfde klassikale cursus in ons open rooster. Lees meer over de Vijfhart belofte >

Bekijk onze virtuele trainingen

MOGELIJK OOK INTERESSANT VOOR JOU

Klopt online leren voor jou? Meld je dan aan voor onze wekelijkse gratis webinars of kies uit honderden virtuele cursussen.

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid