Workshop: Security in Microsoft 365 mbv Enterprise Mobility + Security (EMS)

Workshop: Security in Microsoft 365 mbv Enterprise Mobility + Security (EMS)

Wanneer je eenmaal Microsoft 365 in gebruik hebt genomen is het zeer belangrijk de security op orde te brengen en te houden. Hiervoor biedt Microsoft diverse diensten aan die allemaal onder de noemer Enterprise Mobility + Security (EMS) vallen. Denk hierbij o.a. aan Azure Identity Protection, Azure Information Protection, Conditional Access, Risico Profielen & Intune App Protection.

Maar hoe regel je dit allemaal in? En wat gebruik je wanneer en hoe? Bijvoorbeeld: Wat zijn risicoprofielen precies en hoe pas je die toe in combinatie met Conditional Access om er zeker te zijn dat bedrijfsgevoelige informatie niet in verkeerde handen valt, zonder afbreuk te doen aan het mobiele werken van de collega’s? Of: Hoe zorg je voor veilige uitwisseling van data tussen de verschillende applicaties? En wat doe je met BYOD zodat het wel mogelijk is maar dan op een veilige wijze?

In deze eendaagse praktische workshop ga je dit allemaal leren van een ervaren consultant/trainer. Je gaat zelf aan de slag met een oefenomgeving. Zo ga jezelf EMS configureren, toepassen en testen.

De consultant/trainer begeleid vele bedrijven in hen integratie en migratie naar Microsoft 365. Zo is hij o.a. zeer ervaren met security o.b.v. Enterprise Mobility + Security (EMS), en alles wat er bij komt kijken. Derhalve is hij op de hoogte van de meest recente technologische ontwikkelingen en kan hij zodoende optimaal een brug slaan tussen theorie en de praktijk.

De door hem gegeven workshop is dermate opgezet dat de opgedane kennis direct inzetbaar is in jouw eigen bedrijfs-/klantsituatie.

Doel

 • Je wilt weten waarom de traditionele werkplek verandert en hoe deze mbv EMS beveiligd kan worden.
 • Je wilt de beschikbare beveiligsdiensten voor mobiele apparaten en de samenwerking tussen de verschillende componenten begrijpen.
 • Je wil weten hoe je kunt voorkomen dat bedrijfs- en persoonlijke data elkaar kruisen op persoonlijke apparaten (BYOD).
 • Je wilt bedrijfsdata kunnen beheren op ieder persoonlijk apparaat (BYOD) ongeacht de geografische locatie.
 • Je wilt in staat zijn om bedrijfsinformatie te beveiligen op basis van classificaties.
 • Je wilt deze bedrijfsinformatie veilig kunnen delen (zowel intern als extern) en de rechten ervan beheren.
 • Je wilt e-mailverkeer beveiligen opdat gevoelige bedrijfsdata niet buiten de organisatie terecht komt.

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor personen die, in de rol van engineer/ architect, te maken krijgen met het vraagstuk om bedrijfsdata op persoonlijke apparaten (BYOD) veilig te stellen m.b.v. Enterprise Management + Security (EMS). Denk hierbij aan het adviseren van de mogelijkheden en/of het daadwerkelijk inrichten van Azure App Protection, Azure Information Protection & Azure Identity Protection.

Voorkennis

Voor deze workshop is het belangrijk dat men basiskennis heeft van Azure Active Directory (AAD), Office/Microsoft 365, Multi Factor Authenticatie (MFA) en Conditional Access. Basiskennis houdt in dat men weet wat men met deze diensten/producten kan en wat het doet. Daarnaast helpt het wanneer men enige affiniteit heeft met het Azure Portal en het Rights Management System (RMS) in het bijzonder.

Bekijk de video over deze workshop

Onderwerpen

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Workshop: Security in Microsoft 365 mbv Enterprise Mobility + Security (EMS)

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Ervaringen

    ervaringen verzameld via Logo Springtest

    Lucienne Groenendaal

    Secretarieel medewerkster

    "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

    9

    Ariana Scheepers

    "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

    10

    Eric Pos

    Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

    "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

    9
    De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

    Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

    Kunnen wij je helpen?

    Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


    Cursus: Workshop: Security in Microsoft 365 mbv Enterprise Mobility + Security (EMS)


     E-mailadres

     Telefoonnummer

     Opmerking of vraag


     Meer weten

     Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


     Cursus: Workshop: Security in Microsoft 365 mbv Enterprise Mobility + Security (EMS)

      Wij helpen je graag

      Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

      Workshop: Security in Microsoft 365 mbv Enterprise Mobility + Security (EMS)       Onderwerpen
       Actieve filters: Wis alle filters
       Pageloader
       PRIVACY VOORWAARDEN

       Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid