TMA Talentenanalyse incl. gesprek

TMA Talentenanalyse incl. gesprekspecial

Klassikaal + virtueel = hybride

Staat de klassikale cursus tegelijkertijd gepland met de virtuele cursus? Dan kun je ervan uitgaan dat wij deze training hybride geven. Dit betekent dat je tussentijds kunt switchen van klassikaal naar virtueel en andersom.

Lees meer.

Algemeen

Over TMA

De talentenanalyse brengt 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties in kaart. De TMA analyse is een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van de veelal onbewuste drijfveren die ieder mens drijft.

Hoe werkt het?

Een talentanalyse doorloop je online op een moment dat het jou schikt. Je krijgt 312 stellingen voorgelegd waarbij je het antwoord kiest die het meest bij jou past. Na afronding van de analyse wordt er een rapport voor je opgesteld. In dit rapport lees je wat jouw talenten zijn en wordt er een vertaalslag gemaakt naar jouw kernkwaliteiten en mogelijke valkuilen. Op basis van jouw talenten geeft het rapport inzicht in de ontwikkelbaarheid van de 45 meest gevraagde competenties. Zo weet jij welke competenties voor jou het gemakkelijkst te ontwikkelen zijn. Ook biedt het rapport inzicht in jouw leer-, management- en communicatiestijl en krijg je enkele persoonlijke ontwikkelsuggesties.
Korte tijd na de analyse krijg je een aanvullend terugkoppelingsgesprek met een van onze TMA professionals waarin jouw rapport wordt besproken. Dit één uur durende (online) gesprek geeft jou inzicht in jouw drijfveren en wat dit voor jou betekent. Op basis van dit gesprek schrijft de TMA professional een persoonlijk match- en ontwikkeladvies. Ook maakt de TMA professional een vertaalslag naar jouw situatie zodat jij echt de beste versie van jezelf wordt

Optioneel: 360 graden feedback

Wil jij inzicht in hoeverre jouw competenties ook echt tot uiting komen? Dan is het mogelijk om jouw TMA uit te breiden met de 360 graden feedback analyse, passend bij jouw functie. Jij geeft zelf aan van welke collega’s of kennissen uit jouw directe omgeving jou van feedback voorzien. Deze analyse geeft jou meer richting in jouw verdere ontwikkeling als professional.

Wil jij nog een stapje verder gaan en ook inzicht krijgen in jouw IT competenties? In combinatie met de Groeimonitor krijg je middels het e-CF Framework inzicht in jouw hard skills competenties. Deze competenties matchen we op jouw rol/functie zodat je inzicht krijgt in jouw kennisgap. Op basis van dit inzicht geven we jou een passend leeradvies. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Doel

 • Met de TMA Talentenanalyse krijg jij inzicht in jouw persoonlijke drijfveren en talenten. Vraag jij je af wat jouw mogelijkheden zijn of wat jouw drijfveren en talenten zijn? De TMA Talentanalyse verschaft jou inzicht op welke werkgebieden jij met jouw talenten en drijfveren het beste kan functioneren. Met deze analyse krijg je input om jouw werktoekomst richting te geven. Het helpt jou bij het maken van keuzes over je professionele ontwikkeling, loopbaan en carrière.

Doelgroep

Iedereen die meer richting wil in zijn/haar verdere ontwikkeling als professional.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • TMA
  • Drijfveren, talenten en competenties

  Planning & Prijs

  Pageloader
  Alle prijzen zijn excl. BTW.
  Meer informatie over incompany of maatwerk
  Cursus: TMA Talentenanalyse incl. gesprek

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

  Ervaringen

  ervaringen verzameld via Logo Springtest

  Lucienne Groenendaal

  Secretarieel medewerkster

  "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

  9

  Ariana Scheepers

  "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

  10

  Eric Pos

  Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

  "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

  9
  Betalen op later moment
  Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
  8,3 gemiddeld op Springest
  Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
  Pageloader
  De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

  Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

  Kunnen wij je helpen?

  Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


  Cursus: TMA Talentenanalyse incl. gesprek


  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: TMA Talentenanalyse incl. gesprek

  Wij helpen je graag

  Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

  TMA Talentenanalyse incl. gesprek  Lesmethoden

  Jij  bent ons uitgangspunt

  Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

  Klassikale cursus
  Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

  Persoonlijk begeleid
  Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

  BLENDED

  Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

  VIRTUEEL

  Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

  Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

  • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
  • Optioneel: een camera en/of microfoon
  • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
  • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC
  Meer informatie
  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  PRIVACY VOORWAARDEN

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid