TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)

TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)

Deze cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

Over TMA

De talentenanalyse brengt 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties in kaart. De TMA analyse is een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van de veelal onbewuste drijfveren die ieder mens drijft.

Hoe werkt het?

Een talentanalyse doorloop je online op een moment dat het jou schikt. Je krijgt 312 stellingen voorgelegd waarbij je het antwoord kiest die het meest bij jou past. Na afronding van de analyse wordt er een rapport voor je opgesteld. In dit rapport lees je wat jouw talenten zijn en wordt er een vertaalslag gemaakt naar jouw kernkwaliteiten en mogelijke valkuilen. Op basis van jouw talenten geeft het rapport inzicht in de ontwikkelbaarheid van de 45 meest gevraagde competenties. Zo weet jij welke competenties voor jou het gemakkelijkst te ontwikkelen zijn. Ook biedt het rapport inzicht in jouw leer-, management- en communicatiestijl en krijg je enkele persoonlijke ontwikkelsuggesties.
Korte tijd na de analyse krijg je een aanvullend terugkoppelingsgesprek met een van onze TMA professionals waarin jouw rapport wordt besproken. Dit één uur durende (online) gesprek geeft jou inzicht in jouw drijfveren en wat dit voor jou betekent. Op basis van dit gesprek schrijft de TMA professional een persoonlijk match- en ontwikkeladvies. Ook maakt de TMA professional een vertaalslag naar jouw situatie zodat jij echt de beste versie van jezelf wordt

Optioneel: 360 graden feedback

Wil jij inzicht in hoeverre jouw competenties ook echt tot uiting komen? Dan is het mogelijk om jouw TMA uit te breiden met de 360 graden feedback analyse, passend bij jouw functie. Jij geeft zelf aan van welke collega’s of kennissen uit jouw directe omgeving jou van feedback voorzien. Deze analyse geeft jou meer richting in jouw verdere ontwikkeling als professional.

Wil jij nog een stapje verder gaan en ook inzicht krijgen in jouw IT competenties? In combinatie met de Groeimonitor krijg je middels het e-CF Framework inzicht in jouw hard skills competenties. Deze competenties matchen we op jouw rol/functie zodat je inzicht krijgt in jouw kennisgap. Op basis van dit inzicht geven we jou een passend leeradvies. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Doel

 • Met de TMA Talentenanalyse krijg jij inzicht in jouw persoonlijke drijfveren en talenten. Vraag jij je af wat jouw mogelijkheden zijn of wat jouw drijfveren en talenten zijn? De TMA Talentanalyse verschaft jou inzicht op welke werkgebieden jij met jouw talenten en drijfveren het beste kan functioneren. Met deze analyse krijg je input om jouw werktoekomst richting te geven. Het helpt jou bij het maken van keuzes over je professionele ontwikkeling, loopbaan en carrière.

Doelgroep

Iedereen die meer richting wil in zijn/haar verdere ontwikkeling als professional.

Onderwerpen

 • TMA
  • Drijfveren, talenten en competenties

  Planning & Prijs

  Ervaringen

  ervaringen verzameld via Logo Springtest

  Lucienne Groenendaal

  Secretarieel medewerkster

  "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

  9

  Ariana Scheepers

  "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

  10

  Eric Pos

  Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

  "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

  9
  De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

  Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

  Kunnen wij je helpen?

  Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


  Cursus: TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)


   E-mailadres

   Telefoonnummer

   Opmerking of vraag


   [honeypot verify_email]


   Meer weten

   Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


   Cursus: TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)

    Wij helpen je graag

    Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

    TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)     [honeypot verify_email]

     Onderwerpen
     Actieve filters: Wis alle filters
     Pageloader
     PRIVACY VOORWAARDEN

     Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid