TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)

TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)

Algemeen

Over TMA

De talentenanalyse brengt 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties in kaart. De TMA analyse is een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van de veelal onbewuste drijfveren die ieder mens drijft.

Hoe werkt het?

Een talentanalyse doorloop je online op een moment dat het jou schikt. Je krijgt 312 stellingen voorgelegd waarbij je het antwoord kiest die het meest bij jou past. Na afronding van de analyse wordt er een rapport voor je opgesteld. In dit rapport lees je wat jouw talenten zijn en wordt er een vertaalslag gemaakt naar jouw kernkwaliteiten en mogelijke valkuilen. Op basis van jouw talenten geeft het rapport inzicht in de ontwikkelbaarheid van de 45 meest gevraagde competenties. Zo weet jij welke competenties voor jou het gemakkelijkst te ontwikkelen zijn. Ook biedt het rapport inzicht in jouw leer-, management- en communicatiestijl en krijg je enkele persoonlijke ontwikkelsuggesties.
Korte tijd na de analyse krijg je een aanvullend terugkoppelingsgesprek met een van onze TMA professionals waarin jouw rapport wordt besproken. Dit één uur durende (online) gesprek geeft jou inzicht in jouw drijfveren en wat dit voor jou betekent. Op basis van dit gesprek schrijft de TMA professional een persoonlijk match- en ontwikkeladvies. Ook maakt de TMA professional een vertaalslag naar jouw situatie zodat jij echt de beste versie van jezelf wordt

Optioneel: 360 graden feedback

Wil jij inzicht in hoeverre jouw competenties ook echt tot uiting komen? Dan is het mogelijk om jouw TMA uit te breiden met de 360 graden feedback analyse, passend bij jouw functie. Jij geeft zelf aan van welke collega’s of kennissen uit jouw directe omgeving jou van feedback voorzien. Deze analyse geeft jou meer richting in jouw verdere ontwikkeling als professional.

Wil jij nog een stapje verder gaan en ook inzicht krijgen in jouw IT competenties? In combinatie met de Groeimonitor krijg je middels het e-CF Framework inzicht in jouw hard skills competenties. Deze competenties matchen we op jouw rol/functie zodat je inzicht krijgt in jouw kennisgap. Op basis van dit inzicht geven we jou een passend leeradvies. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Doel

 • Met de TMA Talentenanalyse krijg jij inzicht in jouw persoonlijke drijfveren en talenten. Vraag jij je af wat jouw mogelijkheden zijn of wat jouw drijfveren en talenten zijn? De TMA Talentanalyse verschaft jou inzicht op welke werkgebieden jij met jouw talenten en drijfveren het beste kan functioneren. Met deze analyse krijg je input om jouw werktoekomst richting te geven. Het helpt jou bij het maken van keuzes over je professionele ontwikkeling, loopbaan en carrière.

Doelgroep

Iedereen die meer richting wil in zijn/haar verdere ontwikkeling als professional.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • TMA
  • Drijfveren, talenten en competenties

  Planning & Prijs

  Pageloader
  Alle prijzen zijn excl. BTW.
  Meer informatie over incompany of maatwerk
  Cursus: TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Ervaringen

     ervaringen verzameld via Logo Springtest

     Lucienne Groenendaal

     Secretarieel medewerkster

     "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

     9

     Ariana Scheepers

     "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

     10

     Eric Pos

     Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

     "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

     9
     De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

     Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

     Kunnen wij je helpen?

     Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


     Cursus: TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)


      E-mailadres

      Telefoonnummer

      Opmerking of vraag


      Meer weten

      Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


      Cursus: TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)

       Wij helpen je graag

       Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

       TMA Talentenanalyse incl. gesprek (reskill)        Lesmethoden
        JIJ BENT ONS UITGANGSPUNT

        Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we zes specifieke lesmethoden ontwikkeld.

        KLASSIKALE CURSUS

        Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

        VIRTUEEL

        Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

        Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

        • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
        • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
        • Optioneel: een camera en/of microfoon
        • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
        • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

        Hybride
        Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel.

        PERSOONLIJK BEGELEID

        Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. In overleg met jouw opleidingsadviseur plan je de eerste dag persoonlijke begeleiding op één van onze locaties in. Afhankelijk van jouw training krijg je geprint cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en openvragen maakt die je daarna één-op-één met de trainer behandelt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de training echt beheerst.

        VIRTUEEL PERSOONLIJK BEGELEID

        Virtueel Persoonlijk begeleid is de virtuele variant van Persoonlijk begeleid leren.

        E-LEARNING

        Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de training in de lesmethode E-learning te volgen.

        BLENDED

        Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

        Meer informatie
        Onderwerpen
        Actieve filters: Wis alle filters
        Pageloader
        PRIVACY VOORWAARDEN

        Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid