PRINCE2® Practitioner (met examenvoucher)

PRINCE2® Practitioner (met examenvoucher)

In deze PRINCE2® Practitioner cursus leer je de PRINCE2-methodiek toepassen binnen projectmanagement. In de cursus richten we ons op het praktisch gebruik van PRINCE2 in verschillende projectomgevingen en scenario’s, met een sterke focus op hoe de methodiek effectief geïmplementeerd kan worden. Je krijgt uitgebreide voorbeelden in het opstellen van projectplannen, risicomanagement en het beheersen van projectprocessen. De cursus omvat zowel theoretische als praktische elementen, waaronder case studies en oefeningen die zijn gericht op het versterken van je vaardigheden als projectmanager.
De theorie behandelen we alleen indien nodig, uiteraard is er voldoende ruimte vragen. Ook behandelen we enkele oefenexamens ter voorbereiding op het examen.
Deze cursus is geaccrediteerd en voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen. Onze docenten zijn gecertificeerd en zijn ervaren projectmanagers in de theorie en toepassing van PRINCE2 6th edition.

Examen
De cursus PRINCE2® Practitioner bereid je voor op het PRINCE2® Practitioner examen. Het examen is geen onderdeel van de cursus. Je ontvangt een examenvoucher waarmee je binnen 12 maanden op een zelf te kiezen tijdstip en locatie jouw examen online kunt doen. Voorafgaand aan het examen adviseren we minimaal 20 uur zelfstudie.
Met een succesvolle afronding van deze PRINCE2 Practitioner examen ben je in het bezit van een in het binnen- en buitenland hoog aangeschreven projectmanagementdiploma.

Doel

 • Na de cursus ben je in staat om:
 • Het gehele projectmanagementproces conform PRINCE2 in te richten.
 • De PRINCE2 methode op praktische en pragmatische wijze toe te passen.

Doelgroep

Iedereen die regelmatig aan projecten deelneemt of projecten ondersteunt en daarin een sturende functie heeft, zoals: stuurgroepleden, projectmanagers, projectleiders, teammanagers en managers van facilitaire afdelingen.

Voorkennis

Certificering PRINCE2 Foundation is verplicht, of vergelijkbare kennis.

Bijzonderheden

 • Bij de cursus ontvang je toegang tot onze electronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Hier vind je al het benodigde cursusmateriaal.
 • Het examen is geen onderdeel van de cursus. Je ontvangt een examenvoucher waarmee online examen kan doen.
 • PRINCE2® is een geregistreerd merk van Axelos Limited.

Onderwerpen

 • Starting up a Project
 • Directing a Project
 • Initiating a Project
 • Van projectmandaat naar Project Initiation Documentation
 • PRINCE2® Strategieën
 • Project Initiation Documentation
 • Controlling a Stage
 • Managing Product Delivery
 • Managing a Stage Boundary
 • Closing a Project

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: PRINCE2® Practitioner (met examenvoucher)


  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: PRINCE2® Practitioner (met examenvoucher)

   Wij helpen je graag

   Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

   PRINCE2® Practitioner (met examenvoucher)    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid