PRINCE2® Foundation(Partnercursus)

Deze Partnercursus cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

In deze training wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens de PRINCE2®-methode. PRINCE2® heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke standaard voor projectmanagement bij vele organisaties in binnen- en buitenland. Deze training bereidt u voor op het effectief deelnemen aan PRINCE2®-projecten en op deelname aan het examen PRINCE2® Foundation. Twice is een van de grootste en meest ervaren PRINCE2®-trainingsinstituten in Nederland.

Doel

 • Deze training is bijzonder praktijkgericht van opzet. De training wordt verzorgd door ervaren trainers met veel kennis van de PRINCE2®-projectmanagementmethode. In deze training leert u de elementaire principes van PRINCE2®, een op de praktijk gebaseerde methode om een project te managen.
 • Alle belangrijke onderdelen van PRINCE2® komen aan bod, op basis van:
 • De 7 principes: Verplichte richtlijnen en good practices die bepalen of een project echt wordt gemanaged volgens PRINCE2®.
 • De 7 thema’s: De aspecten van projectmanagement waarvoor voortdurend aandacht moet zijn gedurende het hele project.
 • De 7 processen: Items die de levenscyclus van een project beschrijven, van het opstarten tot en met de projectafsluiting.
 • De 26 managementproducten: Afspraken, registers, rapportages en dergelijke, die noodzakelijk zijn voor het managen van een project.
 • Door PRINCE2® spreekt iedereen binnen het project dezelfde taal en is ook duidelijk wanneer en hoe er gecommuniceerd moet worden.
 • Tijdens de training krijgt u naast de theorie opdrachten die zowel in groepsverband als individueel worden gemaakt.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor projectmedewerkers of aankomend projectleiders binnen kleinere projecten, die zich willen voorbereiden op het deelnemen aan PRINCE2®-projecten en het examen PRINCE2® Foundation.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis wordt beschouwd als een pre:

oor deze training is geen specifieke vooropleiding nodig. Ervaring met projectmatig werken. Een HBO werk- en denkniveau is gewenst.

Onderwerpen

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: PRINCE2® Foundation


  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  [honeypot verify_email]


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: PRINCE2® Foundation

   Wij helpen je graag

   Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

   PRINCE2® Foundation    [honeypot verify_email]

    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid