PRINCE2® Foundation inclusief Examenvoucher

PRINCE2® Foundation inclusief Examenvoucher

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

Vanaf 1 november 2019 is het als geaccrediteerde opleider vanuit Axelos in samenwerking met PeopleCert alleen nog mogelijk om deze training in combinatie met het examen aan te bieden. Wil je deze training en het examen los volgen vóór 1 november? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.

PRINCE2 (Projects in Controlled Environments) is een procesmatige aanpak voor projectmanagement. Het voorziet in een eenvoudig op maat en schaalbare methode voor het beheer van alle soorten projecten. De methode is dé standaard voor projectmanagement in Nederland en wordt wereldwijd beoefend. De PRINCE2 Foundation cursus is gericht op de voorbereiding op het PRINCE2 Foundation examen, editie 2017.

Van projectmanagers, teammanagers en andere projectmedewerkers verwacht men steeds vaker kennis van en de vaardigheid om effectief te werken met een PRINCE2 omgeving. Deze opleiding PRINCE2 Foundation bereidt je daarop voor. Je leert de basisprincipes en terminologie van de projectmanagementmethode PRINCE2 kennen. De processen, componenten en technieken van PRINCE2 komen uitgebreid aan de orde. Daarbij gaat het om theorie en elementaire toepassing. De kennis die je hier opdoet kun je snel inzetten in de dagelijkse praktijk.

Je ontvangt bij deze training een PRINCE2® Foundation examenvoucher, met dit voucher kun je op een later tijdstip het examen doen. Het examen is geen onderdeel van de training zelf.

Voorafgaand aan deelname aan het examen adviseren wij minimaal 18 uur zelfstudie.

Vanaf 1 november 2019 is het als geaccrediteerde opleider vanuit Axelos in samenwerking met PeopleCert alleen nog mogelijk om deze training in combinatie met het examen aan te bieden. Wil je deze training en het examen los volgen vóór 1 november? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.

Doel

 • Na deze training ben je in staat om:
 • De elementaire principes van PRINCE2 te onderscheiden en te benoemen;
 • PRINCE2 terminologie te benoemen en te herkennen;
 • Effectief deel te nemen aan projecten die volgens PRINCE2 worden uitgevoerd;
 • Andere projectbetrokkenen te informeren over de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden die in PRINCE2 aan hun rol zijn gekoppeld;
 • De relatie tussen de dagelijkse werkzaamheden in een organisatie en een projectomgeving te herkennen.

Doelgroep

Deze opleiding is gericht op (aankomend) projectmanagers, teammanagers, specialisten, projectmedewerkers en diegene die op willen gaan voor het examen PRINCE2 Foundation. Kennis van projectmatig werken op het niveau van de kerntraining Projectmatig werken en relevante projectervaring kan behulpzaam zijn, maar is niet noodzakelijk. Deze opleiding is ook geschikt voor degene die binnenkort in een PRINCE2 omgeving gaan werken en zich hierop willen voorbereiden.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Basiskennis van projectmatig werken is vereist.
HBO werk- en denkniveau.

Bijzonderheden

 • Bij de training ontvang je toegang tot onze electronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Hier vind je al het benodigde cursusmateriaal. Daarnaast krijg je het boek PRINCE2® Compact (release 2017) (Nederlandstalig).
 • Het cursusmateriaal van deze cursus is veelal digitaal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het cursusmateriaal adviseren we je om een eigen device (laptop, tablet) mee te nemen. Dit is echter alleen een advies, geen noodzaak.
Persoonlijk advies?

Bekijk de introductie Prince2 Foundation

Onderwerpen

 • Introductie PRINCE2 projectmanagement
 • De opbouw, de begrippen en de toepassing van PRINCE2
 • De principes, thema’s en processen van PRINCE2
 • De relatie tussen de dagelijkse werkzaamheden in een organisatie en een projectomgeving

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: PRINCE2® Foundation inclusief Examenvoucher

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: PRINCE2® Foundation inclusief Examenvoucher


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: PRINCE2® Foundation inclusief Examenvoucher

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

PRINCE2® Foundation inclusief ExamenvoucherOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid