PowerShell Special – As Real As It Gets –

PowerShell Special – As Real As It Gets –special

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

PowerShell is er en gaat nooit meer weg. Ongeacht of je nu met Microsoft on-premise technologieën of Microsoft clouddiensten werkt, PowerShell is vaak de enige manier om nieuwe functionaliteit te ontsluiten en te gebruiken. Daarom is degelijke kennis van en ervaring met PowerShell een vereiste. Het maakt deel uit van de standaard toolkit van elke beheerder die met Microsoft werkt.

Uiteraard zijn er de basistrainingen van Microsoft zelf (M10961 & M10662). Hier leer je zeker veel van. Alleen is de directe toepasbaarheid in de praktijk ervan een uitdaging. Iedere omgeving is immers net weer even anders en kent weer andere regels. Kortom, ook na deze – overigens prima – trainingen moet de cursist nog stevig er aan trekken om de opgedane theorie om te zetten in de dagelijkse praktijk.

Speciaal voor deze situatie heeft Vijfhart de samenwerking opgezocht met de twee Nederlandse PowerShell guru’s, Jeff Wouters (MVP!) en zijn collega Koen Halfwerk. Beiden zijn werkzaam voor Methos en werken dagelijks als consultant in de praktijk met PowerShell. Zodoende kennen zij als geen ander PowerShell en weten zij er enorm veel van af. Praat een uur met hen, en je hebt een berg PowerShell tips voor een week!

In deze speciale driedaagse cursus ga je van of Koen Halfwerk of Jeff Wouters PowerShell leren kennen als nooit tevoren! Als uitgangspunt dient het boek Learn Windows PowerShell in a Month of Lunches, Third Edition. Dit boek krijg je voordat deze training begint, uitgereikt en blijft van jou zodat je het na de training als naslagwerk kunt gebruiken. Tijdens de training zal de docent aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien wat de kracht van PowerShell is en hoe jezelf deze toe kunt passen. Tijdens de cursus zelf zal het boek minder aan de orde komen.

Je leert tijdens deze cursus enorm veel omdat de trainer (Jeff Wouters of Koen Halfwerk) putten uit een enorme hoeveelheid praktijkervaring en deze met de cursisten delen. Hierdoor is deze cursus zeer snel toepasbaar in jouw praktische omgeving en kun je meteen aan de slag.

Let op!!! BYOD. Je dient zelf een laptop mee te nemen met WiFi en de mogelijkheid om Remote Desktop verbindingen op te zetten.

Doel

 • PowerShell snel leren toepassen en inzetten om vele beheerwerkzaamheden welke vaak voorkomen en foutgevoelig zijn, op een snelle, uniforme en foutloze wijze uit te voeren. Tevens leent PowerShell zich ook voor automatisering van taken waardoor je als beheerder tijd vrij maakt voor andere (en vaak meer uitdagende) werkzaamheden.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor elke IT specialist die met Microsoft werkt. Hetzij on-premise, in de (Azure) cloud of een hybride vorm er van.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Enige basiskennis/-ervaring m.b.t. PowerShell is handig. Basiskennis van Windows en/of Azure is een voordeel, geen vereiste. Tevens is beheersing van de Engelse taal nodig, dit om het boek goed te kunnen lezen en begrijpen. Ook is PowerShell gebaseerd op de Engelse taal. Voor de praktijk opdracht is diepte kennis van een willekeurig Microsoft product een pre.

Bijzonderheden

Bij de training ontvang je gedurende drie maanden toegang tot onze electronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Hier vind je al het benodigde cursusmateriaal. Het cursusmateriaal van deze cursus is veelal digitaal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het cursusmateriaal adviseren we je om een eigen device (laptop, tablet) mee te nemen. Dit is echter alleen een advies, geen noodzaak.Let op!!! BYOD. Je dient zelf een laptop mee te nemen met WiFi en de mogelijkheid om Remote Desktop verbindingen op te zetten.Wil je het maximale uit deze cursus halen? Dan dien je voor de cursus de eerste 10 hoofdstukken van het boek 'Learn Windows PowerShell in a Month of Lunches, Third Edition' te lezen. Het is NIET nodig de oefeningen te doen.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • Alles wat met PowerShell te maken heeft. Van een eenvoudige introductie tot en met het bouwen van slimme PowerShell scripts die het jouw leven als IT specialist prettiger maakt.

  Planning & Prijs

  Pageloader
  Alle prijzen zijn excl. BTW.
  Meer informatie over incompany of maatwerk
  Cursus: PowerShell Special - As Real As It Gets -

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

  Ervaringen

  ervaringen verzameld via Logo Springtest

  Lucienne Groenendaal

  Secretarieel medewerkster

  "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

  9

  Ariana Scheepers

  "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

  10

  Eric Pos

  Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

  "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

  9
  Betalen op later moment
  Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
  8,3 gemiddeld op Springest
  Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
  Pageloader
  De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

  Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

  Kunnen wij je helpen?

  Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


  Cursus: PowerShell Special - As Real As It Gets -


  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: PowerShell Special - As Real As It Gets -

  Wij helpen je graag

  Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

  PowerShell Special - As Real As It Gets -  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  PRIVACY VOORWAARDEN

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid