OCP Fasttrack

Algemeen

Deze cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

De cursussen in dit traject zijn geschikt als voorbereiding op het behalen van OCP certificering – Oracle Database 11g Administrator Certified Professional.

Dit traject duurt bij Vijfhart 12 dagen. Om OCP te kunnen worden dien je daarnaast een van de, door Oracle Corporation aangegeven, cursussen te volgen (circa 5 dagen). Hieronder tref je hierover meer informatie aan. Als laatste dien je drie examens (OCA SQL, OCA DBA en OCP DBA) af te leggen bij een Pearson Vue testcenter (ca. 2 uur per examen).

1. Voor de OCP certificering dient eerst het certificaat voor “Oracle Database 11g Administrator Certified Associate” te worden gehaald. Ter voorbereiding hierop adviseren wij u Oracle Database: SQL fundamenten deel 1, Oracle Database: SQL fundamenten deel 2 en OCA Fasttrack DBA te volgen.

2. Daarna moet het deelexamen “Oracle 11g Database: Administration II” (1Z0-053) worden behaald voor OCP.

LET OP: Voor het in het bezit krijgen van het OCP certificaat is het noodzakelijk dat u naast het behalen van het 1Z0-053 examen minimaal 1 door Oracle goedgekeurde cursus volgt. Inhoudelijk kunt u deze kennis ook opdoen bij Vijfhart maar dit is een procedurele eis die Oracle stelt.

Een voorbeeld van een door Oracle goedgekeurde cursus is: Oracle Database 11g Administration Workshop II. Tijdens deze cursus wordt de stof behandeld die u moet kennen om het deelexamen (1Z0-053) te behalen.

Na het volgen van de door Oracle goedgekeurde cursus en behalen van het IZO-053 examen, kan met een daar verkregen code een digitaal formulier worden ingevuld waarna het OCP certificaat daadwerkelijk wordt uitgereikt.

Uiteraard kunnen wij het een en ander voor u begeleiden, boeken en bestellen zodat u slechts met 1 aanspreekpunt te maken hebt.

Het traject “Oracle Database 11g Administrator Certified Professional” is zodanig uit onze trainingen samengesteld dat alle belangrijke en benodigde kennis ook kan worden opgedaan om de examens te kunnen halen. Tevens krijgt u uitgebreid de tijd te oefenen met de geboden stof.

Hieronder de 3 cursussen die u bij Vijfhart dient te volgen met de bijbehorende prijzen. Daarnaast moeten -zoals hierboven aangegeven- aanvullende zaken geboekt en gereserveerd worden. Deze aanvullende zaken zijn niet bij onderstaande prijzen inbegrepen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

Planning & Prijs

Gerelateerde cursussen

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: OCP Fasttrack


  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: OCP Fasttrack

   Wij helpen je graag

   Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

   OCP Fasttrack    Lesmethoden
    JIJ BENT ONS UITGANGSPUNT

    Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we zes specifieke lesmethoden ontwikkeld.

    KLASSIKALE CURSUS

    Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

    VIRTUEEL

    Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

    Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

    • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
    • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
    • Optioneel: een camera en/of microfoon
    • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
    • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

    Hybride
    Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel.

    PERSOONLIJK BEGELEID

    Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. In overleg met jouw opleidingsadviseur plan je de eerste dag persoonlijke begeleiding op één van onze locaties in. Afhankelijk van jouw training krijg je geprint cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en openvragen maakt die je daarna één-op-één met de trainer behandelt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de training echt beheerst.

    VIRTUEEL PERSOONLIJK BEGELEID

    Virtueel Persoonlijk begeleid is de virtuele variant van Persoonlijk begeleid leren.

    E-LEARNING

    Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de training in de lesmethode E-learning te volgen.

    BLENDED

    Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

    Meer informatie
    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid