OCP Fasttrack

Algemeen

De cursussen in dit traject zijn geschikt als voorbereiding op het behalen van OCP certificering – Oracle Database 11g Administrator Certified Professional.

Dit traject duurt bij Vijfhart 12 dagen. Om OCP te kunnen worden dien je daarnaast een van de, door Oracle Corporation aangegeven, cursussen te volgen (circa 5 dagen). Hieronder tref je hierover meer informatie aan. Als laatste dien je drie examens (OCA SQL, OCA DBA en OCP DBA) af te leggen bij een Pearson Vue testcenter (ca. 2 uur per examen).

1. Voor de OCP certificering dient eerst het certificaat voor “Oracle Database 11g Administrator Certified Associate” te worden gehaald. Ter voorbereiding hierop adviseren wij u Oracle Database: SQL fundamenten deel 1, Oracle Database: SQL fundamenten deel 2 en OCA Fasttrack DBA te volgen.

2. Daarna moet het deelexamen “Oracle 11g Database: Administration II” (1Z0-053) worden behaald voor OCP.

LET OP: Voor het in het bezit krijgen van het OCP certificaat is het noodzakelijk dat u naast het behalen van het 1Z0-053 examen minimaal 1 door Oracle goedgekeurde cursus volgt. Inhoudelijk kunt u deze kennis ook opdoen bij Vijfhart maar dit is een procedurele eis die Oracle stelt.

Een voorbeeld van een door Oracle goedgekeurde cursus is: Oracle Database 11g Administration Workshop II. Tijdens deze cursus wordt de stof behandeld die u moet kennen om het deelexamen (1Z0-053) te behalen.

Na het volgen van de door Oracle goedgekeurde cursus en behalen van het IZO-053 examen, kan met een daar verkregen code een digitaal formulier worden ingevuld waarna het OCP certificaat daadwerkelijk wordt uitgereikt.

Uiteraard kunnen wij het een en ander voor u begeleiden, boeken en bestellen zodat u slechts met 1 aanspreekpunt te maken hebt.

Het traject “Oracle Database 11g Administrator Certified Professional” is zodanig uit onze trainingen samengesteld dat alle belangrijke en benodigde kennis ook kan worden opgedaan om de examens te kunnen halen. Tevens krijgt u uitgebreid de tijd te oefenen met de geboden stof.

Hieronder de 3 cursussen die u bij Vijfhart dient te volgen met de bijbehorende prijzen. Daarnaast moeten -zoals hierboven aangegeven- aanvullende zaken geboekt en gereserveerd worden. Deze aanvullende zaken zijn niet bij onderstaande prijzen inbegrepen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: OCP Fasttrack


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: OCP Fasttrack

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

OCP FasttrackOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid