NLP Business & Leiderschap Practitioner

NLP Business & Leiderschap Practitioner(Partnercursus)

Algemeen

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Onze ervaren trainers hebben meer dan 12 jaar ervaring in het opleiden van professionals en teams.

Je gaat actief aan de slag met veel interactie en oefening. Je opgedane kennis leer je daardoor direct in de praktijk brengen.

Verder staat een NLP opleiding goed op je CV en biedt deze NLP Practitioner de perfecte opstap voor de Master Practitioner, waarin je NLP structuren verder verdiept en integreert.

Door te trainen in een gelijkgestemde, kleine groep, leer je ook van de ervaringen van je mede-cursisten.

Hoe kan ik wat ik doe effectiever maken? Dat is waar NLP over gaat. Kernwoorden zijn communicatie en emotionele intelligentie. Je werkt aan je communicatieve vaardigheden en krijgt inzicht in je eigen (beperkende) overtuigingen.

Stel jezelf de vraag: Werkt het voor me? Doe er dan meer van, werkt het niet, doe er minder van. Zo merk je het sneller als je in je innerlijke strategie iets onhandigs doet, waardoor je elke keer vastloopt.

Door de verschillende NLP-structuren toe te passen leer je patronen los te laten en echt verbinding aan te gaan met je doelen en collega’s.

Deze 12-daagse intensieve training is gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. De 12 dagen zijn opgedeeld in 4 blokken van 3 dagen. In het vierde blok is er ook een avondprogramma.

Doel

 • Je krijgt inzicht in je beperkende overtuigingen en de handvatten om deze om te zetten in verruimende overtuigingen. Je krijgt helder wat je Persoonlijke Visie is en dat maakt beslissingen nemen veel makkelijker. Daarnaast leer je hoe je beter samenwerkt, je team motiveert en inspireert. En dat levert heel veel positieve energie op!

Doelgroep

Voor iedereen die zichzelf en anderen meer mogelijkheden wil bieden. Managers, teamleiders, zelfstandigen en medewerkers: iedereen die op zakelijk en persoonlijk gebied wil groeien in een gelijkgestemde groep is welkom!

Bijzonderheden

De training bestaat uit 4 blokken van ieder 3 dagen, avondprogramma's en intervisiebijeenkomsten. De avondbijeenkomsten zijn op dag 2 van blok 2 en op dag 1 van blok 4. Let op : afwijkende cursustijden van 09.30 tot 17:30 uur. Avondprogramma's duren tot 21:30 uur.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • Effectieve communicatie: mindset
 • De kracht van doelen
 • Kracht van taal: hoe het zo overkomt zoals jij het wilt.
 • Drijfveren, voorkeuren en motivatie
 • Authentiek Leiderschap: vanuit jezelf je wereld scheppen
 • Leiderschap: weten waar je staat en wat je nodig hebt
 • Inzicht en aanpak van overtuigingen
 • Energie, hulpbronnen, beslissingen
 • Transformatieprocessen
 • Succes concreet maken en realiseren

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: NLP Business & Leiderschap Practitioner


  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: NLP Business & Leiderschap Practitioner

   Wij helpen je graag

   Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

   NLP Business & Leiderschap Practitioner    Lesmethoden
    JIJ BENT ONS UITGANGSPUNT

    Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we zes specifieke lesmethoden ontwikkeld.

    KLASSIKALE CURSUS

    Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

    VIRTUEEL

    Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

    Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

    • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
    • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
    • Optioneel: een camera en/of microfoon
    • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
    • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

    Hybride
    Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel.

    PERSOONLIJK BEGELEID

    Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. In overleg met jouw opleidingsadviseur plan je de eerste dag persoonlijke begeleiding op één van onze locaties in. Afhankelijk van jouw training krijg je geprint cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en openvragen maakt die je daarna één-op-één met de trainer behandelt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de training echt beheerst.

    VIRTUEEL PERSOONLIJK BEGELEID

    Virtueel Persoonlijk begeleid is de virtuele variant van Persoonlijk begeleid leren.

    E-LEARNING

    Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de training in de lesmethode E-learning te volgen.

    BLENDED

    Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

    Meer informatie
    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid