Microsoft Power Platform Functional Consultant (PL-200)

Microsoft Power Platform Functional Consultant (PL-200)

Goed om te weten:
– Deze cursus gaat altijd door (startgarantie).
– Incl. Microsoft examenvoucher.

In deze 4-daagse cursus ga je aan de slag met de vier belangrijke producten van Microsoft Power Platform, namelijk: Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. Je gaat dieper in op deze onderwerpen met extra focus op Microsoft Dataverse, AI Builder, connectors en portals.

Microsoft Power Platform stelt organisaties in staat om bedrijfsprocessen te automatiseren, hun eigen rijke app-ervaringen te ontwikkelen en beter en sneller contact te maken met klanten.

In deze cursus leer je uit te zoeken wat voor apps er nodig zijn, de vereisten vast te leggen, de belanghebbenden erbij te betrekken, vereisten te vertalen en Microsoft Power Platform-oplossingen en -apps te bouwen en te configureren.

Met behulp van praktische labs leer je om applicatieverbeteringen, aangepaste gebruikerservaringen, systeemintegraties, gegevensconversies, aangepaste procesautomatisering en aangepaste visualisaties te realiseren.

Doel

 • Na het voltooien van deze cursus kun je:
 • Met de organisatie samenwerken om de vereisten te verzamelen en Microsoft Power Platform-oplossingen te implementeren.
 • Modelgestuurde, canvas- en portal-apps bouwen.
 • Power Automate-flows maken.
 • Een eenvoudige chatbot met Power Virtual Agents ontwerpen.
 • M.b.v. Power BI visualisaties en dashboards gegevens analyseren.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die met Power Platform werkt en verantwoordelijk is voor het maken en configureren van apps, automatiseringen en oplossingen. Je kunt hierbij denken aan een Microsoft Power Platform (Functional) Consultant, die fungeert als schakel tussen gebruikers en het implementatieteam, of een Functioneel Adviseur die het gebruik van de op Power Platform gebaseerde oplossingen binnen een organisatie bevordert. De Functioneel Adviseur kan ontdekkingen doen, materiedeskundigen en belanghebbenden erbij betrekken, vereisten vastleggen en deze vervolgens toewijzen aan functies. In jouw functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het implementeren van onderdelen van een oplossing, waaronder applicatieverbeteringen, aangepaste gebruikerservaringen, systeemintegraties, gegevensconversies, aangepaste procesautomatisering en eenvoudige visualisaties.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

– Ervaring als (beginnend) ICT’er of student

– Je hebt praktische kennis van Microsoft Power Platform en zijn belangrijkste componenten

– Je hebt kennis van Microsoft Dataverse (of algemene datamodellering) en beveiligingsconcepten

Onderwerpen

 • Module 1: Inleiding tot het Microsoft Power Platform.
 • Module 2: De rol van Functioneel Adviseur.
 • Module 3: Werken met Dataverse.
 • Module 4: Power Apps maken.
 • Module 5: Bouw Power Automate-flows.
 • Module 6: Werken met Power Virtual Agents.
 • Module 7: Gegevens analyseren met Power BI.

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Microsoft Power Platform Functional Consultant (PL-200)

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Ervaringen

    ervaringen verzameld via Logo Springtest

    Lucienne Groenendaal

    Secretarieel medewerkster

    "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

    9

    Ariana Scheepers

    "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

    10

    Eric Pos

    Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

    "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

    9
    De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

    Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

    Kunnen wij je helpen?

    Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


    Cursus: Microsoft Power Platform Functional Consultant (PL-200)


     E-mailadres

     Telefoonnummer

     Opmerking of vraag


     Meer weten

     Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


     Cursus: Microsoft Power Platform Functional Consultant (PL-200)

      Wij helpen je graag

      Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

      Microsoft Power Platform Functional Consultant (PL-200)       Lesmethoden
       JIJ BENT ONS UITGANGSPUNT

       Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we zes specifieke lesmethoden ontwikkeld.

       KLASSIKALE CURSUS

       Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

       VIRTUEEL

       Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

       Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

       • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
       • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
       • Optioneel: een camera en/of microfoon
       • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
       • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

       Hybride
       Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel.

       PERSOONLIJK BEGELEID

       Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. In overleg met jouw opleidingsadviseur plan je de eerste dag persoonlijke begeleiding op één van onze locaties in. Afhankelijk van jouw training krijg je geprint cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en openvragen maakt die je daarna één-op-één met de trainer behandelt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de training echt beheerst.

       VIRTUEEL PERSOONLIJK BEGELEID

       Virtueel Persoonlijk begeleid is de virtuele variant van Persoonlijk begeleid leren.

       E-LEARNING

       Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de training in de lesmethode E-learning te volgen.

       BLENDED

       Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

       Meer informatie
       Onderwerpen
       Actieve filters: Wis alle filters
       Pageloader
       PRIVACY VOORWAARDEN

       Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid