ISTQB Foundation

Wist je dat….

…wij ook cursussen incompany of als maatwerk kunnen verzorgen. Wil je meerdere medewerkers binnen jouw organisatie opleiden? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Algemeen

Of je nu jouw positie op de arbeidsmarkt wilt verbeteren of gewoon je kennis en vaardigheden wilt aanscherpen; met een ISTQB (ISEB) erkende training onderstreept je jouw professionaliteit. Deze training vormt daarop zeker geen uitzondering. Van standaarden en testprincipes tot testmanagement en -tools; iedere IT professional heeft baat bij de diepgaande inzichten.

Deze intensieve training behandelt alle examenstof die nodig is voor het internationale ISTQB Foundation certificaat. Het examen en de training kun je in de Engelse of Nederlandse doen. De training is gebaseerd op de Foundation syllabus van 2011.

De Information Systems Examinations Board (ISEB) is een internationaal erkende certificeringsinstelling, die zich richt op het certificeren van IT-professionals Een ISTQB certificaat betekent markterkenning: een maatstaf voor bepaalde bekwaamheden op vele terreinen binnen de IT. Bij het slagen voor het examen krijgt de deelnemer een certificaat dat internationaal wordt erkend.

Doel

 • Het verbeteren van uw kennis en het opdoen van praktische vaardigheden op het gebied van gestructureerd testen van software. En het verkrijgen van een professioneel internationaal erkend certificaat op het gebied van testen. Een ISTQB certificaat betekent markterkenning: een maatstaf voor bepaalde bekwaamheden op vele terreinen binnen ICT.

Doelgroep

De training is geschikt voor IT-professionals die zich willen certificeren.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Testkennis en/of -ervaring op tenminste het niveau van tester (met minimaal een half jaar ervaring) is gewenst.

Bijzonderheden

Het examen is Engelstalig. Het examen is niet bij de prijs inbegrepen. Wil je een examenvoucher kopen bestel deze dan hier.#Het cursusmateriaal van deze cursus is veelal digitaal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het cursusmateriaal adviseren we je om een eigen device (laptop, tablet) mee te nemen. Dit is echter alleen een advies, geen noodzaak.
Persoonlijk advies?

Onderwerpen

 • Dag 1
  • Testbeginselen
  • Testen gedurende de levenscyclus
  • Statische technieken
 • Dag 2
 • Testspecificatietechnieken
  • Blackbox technieken
  • Whitebox technieken
  • Experienced based technieken
 • Dag 3
  • Testmanagement
  • Testhulpmiddelen

Planning & Prijs

Loading...
 • *Een cursus met Startgarantie start gegarandeerd.
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: ISTQB Foundation

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Loading...
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: ISTQB Foundation


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: ISTQB Foundation

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

ISTQB FoundationOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid