Introductie Testen(Partnercursus)

Klassikaal + virtueel = hybride

Staat de klassikale cursus tegelijkertijd gepland met de virtuele cursus? Dan kun je ervan uitgaan dat wij deze training hybride geven. Dit betekent dat je tussentijds kunt switchen van klassikaal naar virtueel en andersom.

Lees meer.

Algemeen

Tijdens deze eendaagse opleiding maakt u kennis met de essenties van het vakgebied testen. De opleiding geeft een introductie op testen in het algemeen en gestructureerd testen in het bijzonder – primair volgens de aanpakken ISTQB® en TMap NEXT®. De onderwerpen die aan bod komen zijn zeer geschikt voor het verkrijgen en vergroten van awareness rondom testen. Daarnaast vormen de onderwerpen belangrijke voorkennis voor diegenen die zich verder in het testvak willen verdiepen.

Praktijkcase
Een praktijkcase vormt de rode draad in deze opleiding. Deze case dient ter illustratie van de behandelde onderwerpen. Ook wordt op basis van de case een aantal opdrachten gemaakt.

Doel

  • De opleiding gaat in op het kader en belang van testen. Er wordt een toelichting gegeven op: wat onder testen wordt verstaan, waarom testen nodig is, wat testen oplevert, wat de plaats van testen is en wat gestructureerd testen is en waarom dat zo belangrijk is. Verschillende aspecten van testen volgens de testmethoden ISQTB en TMap NEXT passeren de revue aan de hand van diverse belangrijke aandachtgebieden van een testproces, zoals opdrachtgeverschap, teststrategie, testprocesbeheer, bevindingenbeheer, testgevalontwerp en testomgevingen.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het opzetten, leiden en uitvoeren van testprojecten, zoals Testers, Testconsultants, Testcoördinatoren, Testmanagers en Testcentrum Managers. De in deze opleiding behandelde onderwerpen vormen een deel van de verplichte voorkennis voor diegenen die de examengerichte opleiding TMap NEXT® Test Manager (Professioneel Testmanagement) willen volgen. Als u reeds de opleiding TMap NEXT® Test Engineer (Resultaatgericht Testen met TMap NEXT®) gevolgd hebt, dan zijn de onderwerpen – zij het minder uitgebreid – al aan bod gekomen.

Omdat de opleiding ook bedoeld is als awareness-training rondom het vak testen en wat daar zoal bij komt kijken, is de opleiding ook zeer geschikt voor eenieder die op enigerlei wijze betrokken is bij testprojecten, zoals Opdrachtgevers, Software Engineers, Beheerders, Projectleiders, Teamleiders, QA Managers en andere Stakeholders bij testen. Daarnaast is de opleiding geschikt voor iedereen die meer wil weten over het testvak.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • Business Driven Test Management: invulling geven aan keuzes die aan een testtraject ten grondslag liggen: resultaat, risico, tijd en kosten.
  • Gestructureerd testproces: een volledige beschrijving van het testproces, waaronder testfasen, testactiviteiten, testproducten en testverantwoordelijkheden.
  • Complete gereedschapskist: technieken, checklists, testorganisatiestructuren, testomgevingen, testtools en procedures om invulling te geven aan het testen.
  • Adaptieve methode: geschikt in allerlei omstandigheden.

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Introductie Testen

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Introductie Testen


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Introductie Testen

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Introductie TestenLesmethoden

Jij  bent ons uitgangspunt

Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

Klassikale cursus
Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

Persoonlijk begeleid
Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

BLENDED

Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

VIRTUEEL

Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

  • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
  • Optioneel: een camera en/of microfoon
  • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
  • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC
Meer informatie
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid