Functioneel Ontwerp Workshop(Partnercursus)

Klassikaal + virtueel = hybride

Staat de klassikale cursus tegelijkertijd gepland met de virtuele cursus? Dan kun je ervan uitgaan dat wij deze training hybride geven. Dit betekent dat je tussentijds kunt switchen van klassikaal naar virtueel en andersom.

Lees meer.

Algemeen

Wat komt er kijken bij een functioneel ontwerp? Hoe kunnen bedrijfsfuncties en bedrijfsprocessen handig worden gemodelleerd? Wat zijn gebruikelijke afbeeldingswijzen? Wat zijn de consequenties van een functioneel ontwerp voor de organisatie? Zijn dit vragen die je je stelt? Dan bieden wij je in deze training de antwoorden. Je krijgt inzicht in het werk van een functioneel ontwerper. Bovendien maak je kennis met technieken en afbeeldingswijzen die je goed kunt gebruiken bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

Tijdens deze training komen de werkzaamheden van de functioneel ontwerper aan bod. De deelnemer verdiept zich in de diverse afbeeldingswijzen die worden toegepast om de werkelijkheid in model te brengen. Daarnaast krijgt hij/zij inzicht in de samenhang tussen verschillende werkzaamheden, bijbehorende technieken en afbeeldingswijzen bij het maken van functionele specificaties. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan de redenen om bepaalde technieken al of niet als functioneel ontwerper toe te passen.

Doelgroep

De training is bestemd voor iedereen die kennis zijn kennis wil vergroten van de werkzaamheden van de functioneel ontwerper en de daarbij horende technieken en afbeeldingswijzen willen begrijpen en doorgronden.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Enige bedrijfskundige ervaring en/of ervaring met systeemontwikkeling op functioneel niveau is zeer gewenst.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

   Planning & Prijs

   Pageloader
   Alle prijzen zijn excl. BTW.
   Meer informatie over incompany of maatwerk
   Cursus: Functioneel Ontwerp Workshop

   Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

   [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

   Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

   Ervaringen

   ervaringen verzameld via Logo Springtest

   Lucienne Groenendaal

   Secretarieel medewerkster

   "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

   9

   Ariana Scheepers

   "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

   10

   Eric Pos

   Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

   "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

   9
   Betalen op later moment
   Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
   8,3 gemiddeld op Springest
   Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
   Pageloader
   De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

   Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

   Kunnen wij je helpen?

   Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


   Cursus: Functioneel Ontwerp Workshop


   E-mailadres

   Telefoonnummer

   Opmerking of vraag


   Meer weten

   Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


   Cursus: Functioneel Ontwerp Workshop

   Wij helpen je graag

   Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

   Functioneel Ontwerp Workshop   Lesmethoden

   Jij  bent ons uitgangspunt

   Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

   Klassikale cursus
   Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

   Persoonlijk begeleid
   Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

   BLENDED

   Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

   VIRTUEEL

   Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

   Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

   • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
   • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
   • Optioneel: een camera en/of microfoon
   • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
   • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC
   Meer informatie
   Onderwerpen
   Actieve filters: Wis alle filters
   Pageloader
   PRIVACY VOORWAARDEN

   Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid