Basis Netwerk Cursus

Klassikaal + virtueel = hybride

Staat de klassikale cursus tegelijkertijd gepland met de virtuele cursus? Dan kun je ervan uitgaan dat wij deze training hybride geven. Dit betekent dat je tussentijds kunt switchen van klassikaal naar virtueel en andersom.

Lees meer.

Algemeen

Gedurende deze eendaagse niet-technische cursus leert u de basisconcepten van computer/mobiele netwerken goed te begrijpen en te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Computer/mobiele netwerken zijn niet meer weg te denken. Iedereen maakt er dagelijks gebruik van. Zowel privé als op het werk. Denk aan je mobiele telefoon, je draadloze internetverbinding op het werk etc. Maar daar houdt het niet op. Met behulp van IoT (Internet of Things) worden steeds meer apparaten aan het internet gekoppeld, waardoor auto’s, koelkasten, verbruiksmeters en andere meetapparatuur deel uitmaken van een enorm netwerk dat dagelijks in omvang verder toeneemt.

Alleen hoe werkt het nu precies? Welke taal wordt er gesproken op het internet? Hoe wordt dit netwerk nu aan elkaar ‘geknoopt’? Hoe weet het ene apparaat exact het juiste andere apparaat op het enorme netwerk te vinden en er mee te communiceren, ongeacht of het nu in dezelfde straat is of aan de andere kant van de wereld? Wat is het verschil tussen 3G, 4G en de toekomstige 5G? Wat maakt wifi anders dan een bedraade netwerkverbinding?

In deze eendaagse cursus worden al deze vragen op een heldere niet-technische manier uitgelegd. Hierdoor krijgt u de beschikking over een goed basisbegrip van computer/mobiele netwerken waarmee u dagelijks te maken heeft.

Doel

  • Leer de basisconcepten van computer/mobiele netwerken goed te begrijpen en te vertalen naar de dagelijkse praktijk, zoals bijvoorbeeld het internet, de cloud (Facebook, LinkedIn, Google etc.), mobiele telefonie en wifi.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor een ieder die zijn/haar basiskennis rondom computer/mobiele netwerken verder wilt ontwikkelen, zonder daarbij de techniek in te duiken.

Persoonlijk advies?

Onderwerpen

  • Waarom zijn er überhaupt netwerken?
  • TCP/IP, de taal van het internet.
  • Welke rol speelt het OSI Model en hoe werkt het?
  • Welke typen netwerken zijn er?
  • Basisbegrip netwerkcomponenten.
  • Cloud en netwerken.
  • Wifi netwerken nader verklaard.
  • Mobiele netwerken en hen ontwikkelingen.

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Basis Netwerk Cursus

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Basis Netwerk Cursus


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Basis Netwerk Cursus

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Basis Netwerk CursusOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid