Agile en Scrum overview

Algemeen

Wil jij efficiënter en zowel klant- als resultaatgericht werken? Volg de Agile en Scrum training bij Vijfhart en leer de basis van agile en scrum werken binnen één dag. Volgens cursisten: “een cursus met diepgang, persoonlijke benadering en verrassende invalshoeken.”

Agile en Scrum basistraining
Steeds meer organisaties binnen de softwareontwikkeling gaan over op de Agile & Scrum methode. In onze Agile en Scrum training gaan we dieper in op hoe deze principes verschillen ten opzichte van de traditionele softwareontwikkeling principes. Ook leer je alle ins & outs van deze populaire werkwijze.

Wanneer je onze introductie in Agile en Scrum training volgt, krijg je een goed overzicht van de overeenkomsten en verschillen tussen de methodieken, zoals: Scrum, eXtreme Programming (XP), Kanban en Lean. Zo kun jij de juiste aanpak voor jouw organisatie en project bepalen.

Wat leer je in de Agile Scrum training?
De Scrum methode kenmerkt zich door multidisciplinaire teams die in korte iteraties software opleveren. Hoewel de theorie achter Scrum simpel is, kent de praktijk wel snel uitdagingen en valkuilen. Tijdens de Agile Scrum training leren we je Scrum op een succesvolle manier toe te passen.

Na afloop van de training weet je onder andere:
– Wat is Agile en wat is Scrum?
– Wat zijn de verschillende rollen?
– Welke taken horen er bij een Scrum Product Owner, Scrum master en Scrum team?
– Welke methodieken zijn er en wat zijn de voor- en nadelen?
– Hoe kun je Scrum toepassen in jouw team om efficiënter samen te werken?
– Hoe werkt Scrum in de praktijk?
– Hoe kan ik Scrum werken binnen mijn organisatie?

Vragen over de Agile Scrum training?
Neem vrijblijvend contact op via 088 542 7848 of mail naar info@5hart.nl voor meer informatie. We vertellen je graag meer over onze training.

Doel

 • Het uitgangspunt van de training is dat je leert op een efficiënte manier software van zeer hoge kwaliteit te bouwen. We bespreken in deze training hoe je de verschillende disciplines, van requirements tot implementatie en testen, op de juiste en meest efficiënte manier uitvoert.

Doelgroep

Voor wie geschikt?
Deze training is voor iedereen die overweegt om volgens de Agile/Scrum methode te gaan werken.

Voorkennis

Geen specifieke voorkennis vereist.

Bijzonderheden

 • Bij de training ontvang je toegang tot onze elektronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Hier kun je al het benodigde cursusmateriaal vinden.
Persoonlijk advies?

''Tijdens de cursus werd ik van A tot Z ontzorgd''

Onderwerpen

 • Introductie in Agile software development
 • Agile principes
 • Agile teams
 • Agile disciplines
 • Agile software ontwikkel methoden
 • Scrum in uitvoering
 • Scrum team en rollen
 • Requirements in scrum
 • Planning en schatten in scrum
 • Scrum best practices
 • Wat Scrum mist
 • Invoeren van agile/Scrum in een traditionele organisatie
 • Valkuilen van agile/Scrum

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Agile en Scrum overview

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Ervaringen

    ervaringen verzameld via Logo Springtest

    Lucienne Groenendaal

    Secretarieel medewerkster

    "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

    9

    Ariana Scheepers

    "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

    10

    Eric Pos

    Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

    "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

    9
    De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

    Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

    Kunnen wij je helpen?

    Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


    Cursus: Agile en Scrum overview


     E-mailadres

     Telefoonnummer

     Opmerking of vraag


     Meer weten

     Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


     Cursus: Agile en Scrum overview

      Wij helpen je graag

      Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

      Agile en Scrum overview       Lesmethoden
       JIJ BENT ONS UITGANGSPUNT

       Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we zes specifieke lesmethoden ontwikkeld.

       KLASSIKALE CURSUS

       Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

       VIRTUEEL

       Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

       Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

       • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
       • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
       • Optioneel: een camera en/of microfoon
       • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
       • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

       Hybride
       Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel.

       PERSOONLIJK BEGELEID

       Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. In overleg met jouw opleidingsadviseur plan je de eerste dag persoonlijke begeleiding op één van onze locaties in. Afhankelijk van jouw training krijg je geprint cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en openvragen maakt die je daarna één-op-één met de trainer behandelt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de training echt beheerst.

       VIRTUEEL PERSOONLIJK BEGELEID

       Virtueel Persoonlijk begeleid is de virtuele variant van Persoonlijk begeleid leren.

       E-LEARNING

       Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de training in de lesmethode E-learning te volgen.

       BLENDED

       Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

       Meer informatie
       Onderwerpen
       Actieve filters: Wis alle filters
       Pageloader
       PRIVACY VOORWAARDEN

       Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid