Welke lesmethode kies jij?

Wij hechten veel waarde aan jouw leerwensen en behoeften. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we zes specifieke lesmethoden ontwikkeld. Weet je niet goed welke lesmethode bij jou past? We hebben drie leervoorkeuren voor je op een rijtje gezet. In welke leervoorkeur herken jij jezelf?

Ik leer graag zelfstandig

Leer je het liefst in je eigen tempo en hoeft het contact met andere cursisten voor jou niet? Wil je wel graag ondersteuning tijdens het leren? Dan is de lesmethode Persoonlijk Begeleid of Virtueel Persoonlijk Begeleid wat voor jou. Je leert dan alleen de onderdelen die jij wilt leren én in je eigen tempo. Heb je een vraag? Dan staat de trainer (virtueel) klaar om je te vraag te beantwoorden.

Lees meer over Persoonlijk Begeleid of Virtueel Persoonlijk Begeleid.

Wil je volledig zelfstandig leren? Dan is E-learning de lesmethode voor jou. Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal.

Ik leer graag met anderen

Tijdens een training vind jij het leuk om met je medecursisten te praten over de training en wat hun bezighoudt op het werk. Je deelt kennis en ervaringen uit en je breidt jouw netwerk graag uit. Herken jij jezelf hierin? Dan past een klassikale training bij jou! Bij onze klassikale cursussen speelt de interactie binnen de groep een belangrijke rol in het leerproces.

Bekijk de video over een klassikale training bij Vijfhart.

Vind je de afstand naar onze cursuslocatie te ver? Maar hecht je wel waarde aan het sociale contact met medecursisten tijdens je training? Dan is een virtuele training de lesmethode voor jou. In een virtuele training volg je de reguliere klassikale sessie digitaal. Je krijgt ondersteuning van een docent en tijdens de training heb je de mogelijkheid om met je medecursisten te chatten.

Lees meer over onze virtuele trainingen.

Ik leer graag zowel offline als online

Vind jij 5 dagen een training op locatie volgen te veel en leer jij veel in je eigen tijd? De lesmethode Blended is een mix van online en offline leren. Je krijgt ondersteuning van een trainer, praktijkdagen in combinatie met een online leeromgeving. Zo kun je 24/7 overal leren. We helpen je graag met een op maat gemaakt opleidingsplan.

Lees meer Blended.


Wil jij meer weten over onze Lesmethoden?

Bekijk dan deze pagina. Hier vind je een uitgebreide beschrijving per lesmethode. Onze trainingen zijn praktijkgericht en persoonlijk.

Heb je nog vragen over welke lesmethode het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs via 088-5427848 of via verkoop@vijfhart.nl 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid