SQL Server 2012 komt eraan

Buiten is het berekoud. Mijn Elfstedentraining zit erop, nu hopen dat het vannacht nog eenstuk kouder wordt. Binnen is het lekker warm, dus een mooi moment om eens een stukje over SQL Server 2012 te schrijven. 

Begin maart is het Virtual Launch event voor SQL Server 2012. In April volgt alweer de 5e SQL Zaterdag met natuurlijk veel content over SQL Server 2012. Mijn favoriete nieuwe feature is de nieuwe Availability Groups. Zelf noem ik het vaak mirroring 2.0 maar daarmee doe ik de feature te kort. Ook de columnstore index is uitermate veelbelovend als je met datawarehousing bezig bent. En SSAS met het nieuwe tabular model en de daarbij horende PowerView voegen een nieuwe dimensie toe aan de BI stack.

Geïnteresseerd in een snelle introductie in de nieuwe features? Reageer op deze blogpost. En hou de site in de gaten, de SQL Server cursussen zullen kort na de introductie van SQL Server 2012 aangepast worden.

Peter ter Braake

P.S. totdat het zover is kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor het huidige aanbod SQL Server Trainingen!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid