FAQ: TOGAF 10

Wat is het verschil tussen de TOGAF Foundation en de TOGAF Practitioner cursus?
De Foundation cursus gaat met name om kennis en begrip van de onderwerpen, bij Practitioner gaat het om de analyse en toepassing.

Wat zijn de verschillen tussen de vorige versie en de nieuwstee versie TOGAF 10?
Het inhoudelijke verschil lees je in deze blog.  Een ander verschil is dat de Practitioner nu 3 dagen duurt i.p.v. 2 dagen. Dit komt omdat wij tijdens de cursus een verplichte set van Learning Studies behandelen.

 Is er weer een deel 1, deel 2 en een combined?
Ja.

Hoe het de nieuwe certificering en hoe haal ik deze?
De nieuwe certificering is TOGAF Enterprise Architecture Practitioner. Om deze te halen dien je TOGAF Enterprise Architecture Part 1 exam (OGEA-101) en TOGAF Enterprise Architecture Part 2 exam te halen.

Ik ben TOGAF 9 gecertificeerd, kan ik versneld TOGAF Enterprise Architecture Practitioner halen?
Er is een bridge examen beschikbaar, deze is nog in ontwikkeling. Wanneer de cursus beschikbaar komt is nu nog niet bekend.

Vervalt mijn TOGAF 9-certificering?
Nee, certificaten voor TOGAF 9 Foundation en TOGAF 9 Certified verlopen niet.

Blijven de TOGAF 9-cursus en -certificering bestaan?
Ja, The Open Group zal de TOGAF 9 certificeringstrajecten binnen het TOGAF certificeringsportfolio blijven ondersteunen.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid