Het delen van kennis zit in ons DNA

Als snelst groeiende IT-opleider van Nederland spelen wij een belangrijke rol in de digitale transformatie.

Jaarlijks helpen wij meer dan honderden bedrijven en organisaties om zich de nieuwste digitale technologie en werkwijzen eigen te maken. Én we voorzien hun medewerkers van de benodigde skills die daarvoor nodig zijn. Inmiddels hebben we al meer dan 300.000 mensen opgeleid tot IT-professional.

Als trotse partner van o.a. Microsoft, Oracle, Red Hat en EPI én als grondlegger van Open Source-technologie in Nederland hebben wij sinds 1984 alle vakkennis en expertise in huis. Het plezier om die kennis te delen met anderen zit in ons DNA verankerd. Wij voelen ons verbonden met al onze klanten en met de wereld waarvan we samen onderdeel zijn. Binnen al onze partnerships proberen we altijd meerwaarde te creëren; een goed voorbeeld daarvan is Friducation. Dit is een initiatief van KPN om de eigen medewerkers klaar te stomen voor de skills en banen van de toekomst. Iedere vrijdag organiseren wij gezamenlijk meerdere workshops in vier vakgebieden die cruciaal zijn voor het succes van KPN: Data, Engineering, Software Development en Security & Compliance.

Eind juni 2021 verwelkomden wij de 10.000e deelnemer van Friducation, een mijlpaal! Rokus Janssen, key-accountmanager bij Vijfhart IT-Opleidingen: “We wilden dat bijzondere moment vieren door extra aandacht te geven aan de werknemers van de toekomst: kinderen. Speciaal voor hen organiseerden we ‘future skills voor kids’, een project waarin we samen met onze partners in heel Nederland workshops verzorgden. We lieten de jongeren kennis maken met o.a. Artificial Intelligence, Data Science en Security. Want jong geleerd is oud gedaan… en IT-kennis en -vaardigheden zijn cruciaal voor het succes van morgen”.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid