Doe mee met onze try-out sessies!

  • Ervaar een virtuele training
  • Makkelijk en veilig vanuit huis of kantoor
  • Hoge mate van interactiviteit

Ervaar een virtuele training tijdens een try-out sessie!

Bij Vijfhart leveren we onze trainingen in ieder geval tot 1 juni virtueel uit. Wij zijn ervan overtuigd dat onze virtuele training nét zo goed is als de klassikale variant. En wij willen je graag kennis laten maken met onze virtuele trainingen met onze try-out sessies.

WAT IS EEN VIRTUELE TRAINING?
Een virtuele training volg je net als de klassikale variant op een gepland moment met andere deelnemers. Het enige verschil met de klassikale variant is dat je niet naar één van onze trainingslocaties komt, maar dat je zelf bepaalt vanuit welke plek jij de training volgt. Je logt dan in op onze ‘virtuele trainingsruimte’.

Virtuele trainingen zijn anders dan online trainingen of het volgen van een webinar. Virtuele trainingen onderscheiden zich van webinars en online trainingen door een hoge mate van interactiviteit door optimale gebruikmaking van verschillende technologieën en middelen, zoals een microfoon, speaker, webcam, discussies, polls en quizes. Hierdoor zijn virtuele trainingen, zoals gegeven door Vijfhart, een gelijkwaardig alternatief voor de klassikale vorm.

Benieuwd naar de ervaringen? Lees hier hoe Roy Hanssen van het CBS het volgen van een virtuele training heeft ervaren.

WAT IS EEN TRY-OUT SESSIE?
Het zelf ervaren van een virtuele training is veel beter dan het te lezen. Onze cursisten geven aan dat een virtuele training voor 90% overeenkomt met de klassikale variant. Ervaar het nu zelf tijdens een try-out sessie!

Bij een try-out sessie krijg je een virtuele experience tour door onze virtuele trainingsruimte. Een van onze docenten heet je welkom en je ervaart alle mogelijkheden zoals deze ook tijdens een echte virtuele training zijn. Deze try-out sessie is voor jou geschikt als je een snelle en korte impressie wilt krijgen van onze virtuele trainingsruimte.

Met onze try-out sessies zorgen we dat een virtuele training bij Vijfhart klopt voor jou.

GA JIJ ALL IN?
Heb je een try-out sessie gevolgd en wil jij all in? Veel van onze trainingen zijn virtueel te volgen. Ga naar het actuele aanbod van virtuele trainingen.

INPLANNEN VAN EEN TRY-OUT SESSIE
Wil jij jouw organisatie kennis laten maken met virtueel training volgen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 088-5427848 of via verkoop@vijfhart.nl.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid