Blended

Blended leren is de ultieme Vijfhart kennis-cocktail. Je mixt fysiek en virtueel naar eigen smaak, zoals jou dat het beste uitkomt. Naast de ondersteuning van een ervaren docent krijg je ook praktijkdagen op een van onze locaties en kun je in de Vijfhart-online leeromgeving overal en 24/7 aan de slag. Op basis van een voor jou op maat gemaakt opleidingsplan, passend bij jouw wensen en kennisniveau, volg je de route. Wat, waar en wanneer? Dat bepaal je helemaal zelf.

Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op een van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer…jij bepaalt!

Contact
Meer weten? Laat het ons weten: verkoop@vijfhart.nl of bel 088 – 542 78 48.
Vijfhart, dat klopt voor jou!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid