Virtuele trainingen

Virtuele trainingen

HET VOLGEN VAN EEN VIRTUELE TRAINING BIJ VIJFHART, DAT KLOPT GEWOON

Het volgen van virtuele trainingen bij Vijfhart lijkt voor 90% op een klassikale training, geeft Roy Hanssen van het CBS aan. Hij heeft enkele dagen geleden de virtuele training Single Page Applications with Angular2+ Advanced gevolgd via Vijfhart.

“Wij zaten met 12 mensen in deze sessie. In eerste instantie had ik de verwachting dat de virtuele omgeving vast een paar keer zou wegvallen of vastlopen gezien de datastroom, echter was dat helemaal niet het geval. Daarnaast dacht ik bij mijzelf, ‘met 12 mensen 8 uur lang virtueel, dat gaat vast chaotisch en druk worden’. De docent gaf hele duidelijke instructies, alles verliep goed georganiseerd en je kan zowel via de chat als via je microfoon vragen stellen. Tussendoor maakten wij opdrachten, zodat je de uitleg direct toepast in de praktijk.

Er is een mogelijkheid om allemaal de camera aan te zetten tijdens de virtuele training. Op deze manier heb je net als tijdens een klassikale training ‘direct’ contact met elkaar. Gezien wij al een paar dagen met elkaar in de klassikale setting hebben doorgebracht én wij allemaal collega’s van elkaar zijn was dat voor ons niet noodzakelijk. Net als het thuiswerken, is ook het volgen van een virtuele training een kwestie van wennen. Wanneer deze situatie nog even aanhoudt denk ik dat wij in Nederland ook veel flexibeler zullen zijn in het thuiswerken en het volgen van een virtuele training”.

Vanuit Vijfhart begrijpen wij dat het lastig is om alle trainingsvormen uit elkaar te houden, helemaal nu ineens alles virtueel plaatsvindt. Onderstaand geven wij nog graag een korte toelichting op de diverse trainingsvormen die je bij ons kan volgen.

VIRTUELE TRAININGEN
De training volg je net als de klassikale variant op een gepland moment met andere deelnemers. Het enige verschil met de klassikale variant is dat je niet naar één van
onze trainingslocaties komt, maar dat je zelf bepaalt vanuit welke plek jij de training volgt. Je logt dan in op onze ‘virtuele trainingsruimte’. Bekijk ons virtuele trainingsaanbod.

HOE WERKT EEN VIRTUELE TRAINING?

Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal kan bijwonen.

Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

  • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
  • Optioneel: een camera en/of microfoon
  • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
  • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

Wil je na de virtuele training alsnog graag onze cursuslocatie komen bekijken? Dat kan! Tot een jaar na het volgen van de virtuele training ben je van harte welkom bij dezelfde klassikale training.

Virtuele training trainingen (254)

Scrum Master training

Scrum Master training  Scrum is een van de bekendste Agile methodieken om snel en efficiënt in teamverband te werken. Steeds meer bedrijven zien de waarde van Agile werken in en willen deze manier v...meer

  • 2 dagen
  • 1190,-
  • Klassikaal
Meer info
Alle Virtuele training trainingen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid