Virtuele cursussen

Virtuele cursussen

Klopt! Virtuele cursus bij Vijfhart.

Het volgen van virtuele cursussen bij Vijfhart lijkt voor 90% op een fysieke (klassikale) cursus, geeft Roy Hanssen van het CBS aan. Hij heeft enkele dagen geleden de virtuele cursus Single Page Applications with Angular2+ Advanced gevolgd via Vijfhart.

“Wij zaten met 12 mensen 8 uur in deze sessie. In eerste instantie had ik de verwachting dat de virtuele omgeving vast een paar keer zou wegvallen of vastlopen gezien de datastroom, maar was dat helemaal niet het geval. De docent gaf duidelijke instructies, alles verliep goed georganiseerd en je kon zowel via de chat als via je microfoon vragen stellen. Tussendoor maakten wij opdrachten, zodat je de theorie direct kon toepassen in de praktijk.

Er is een mogelijkheid om allemaal de camera aan te zetten tijdens de virtuele cursus. Op deze manier heb je net als tijdens een klassikale cursus direct contact met elkaar. Gezien wij al een paar dagen met elkaar in de klassikale setting hebben doorgebracht én wij allemaal collega’s van elkaar zijn, was dat voor ons niet noodzakelijk. Net als het thuiswerken is ook het volgen van een virtuele cursus een kwestie van wennen.

VIRTUELE CURSUSSEN

Net als bij de klassikale variant volg je de virtuele cursus op een gepland moment met andere deelnemers. Het enige verschil met de klassikale variant is dat je zelf bepaalt vanuit welke locatie je de cursus volgt. Bekijk ons virtuele cursusaanbod.

HOE WERKT EEN VIRTUELE CURSUS?

Een virtuele cursus is een reguliere klassikale cursus die je op afstand (digitaal) kunt bijwonen.

Wat heb je nodig om een virtuele cursus te kunnen volgen?

  • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
  • Optioneel: een camera en/ of microfoon
KENNISGARANTIE

Wil je na een virtuele cursus dezelfde cursus alsnog klassikaal volgen? Of na een klassikale cursus dezelfde cursus virtueel? Dat kan! Tot 6 maanden na het volgen van de fysieke of virtuele cursus in ons open rooster ben je van harte welkom bij dezelfde fysieke of virtuele training. Wil je gebruik maken van de kennisgarantie, neem dan binnen 7 werkdagen na het volgen van de cursus contact met ons. Handig om te weten: partnercursussen zijn uitgezonderd. Wij nemen de cursuskosten voor onze rekening, m.u.v. kosten voor examens, labs en cursusmaterialen.

Virtuele training cursussen (235)

Leren programmeren in Python

Klopt! Deze cursus heeft startgarantie en gaat daarom altijd door. De programmeertaal Python is belangrijk voor elke iedere (toekomstige) softwareontwikkelaar. Het is eenvoudig te leren en makke...meer

  • 5 dagen
  • 3495,-
  • Vijfhart-Flex of klassikaal
Meer info
Alle Virtuele training cursussen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid