PRINCE2® Practitioner(Partnercursus)

Algemeen

Deze Partnercursus cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

Deze cursus is vervangen door 5H-P2PRA+EX – PRINCE2® Practitioner inclusief Examenvoucher Toepassing in de praktijk staat centraal door het uitwerken van vele opdrachten en cases. Daardoor wordt de kennis verdiept en ontstaat inzicht in de materie. De processen staan daarbij centraal en het gebruik van componenten en technieken zal u verrassen. Product based planning is een andere manier van denken, maar levert controleerbare kwaliteit van al uw producten op. U zult gedurende 4 dagen de rol van Project Board, projectmanager en projectmedewerker oefenen en daardoor veel met uw medecursisten discussiëren.
Met een succesvolle afronding van deze opleiding bent u in het bezit van een in het binnen- en buitenland hoog aangeschreven projectmanagementdiploma.
De opleiding wordt gegeven door gecertificeerde trainers met veel kennis van projectmanagement en de theorie en toepassing van PRINCE2 – editie 2009.

Na de opleiding bent u in staat:

 • Het gehele projectmanagementproces conform PRINCE2 in te richten
 • De PRINCE2 methode op praktische en pragmatische wijze toe te passen
 • PRINCE2® is a Registered Trade Mark of the Cabinet Office. PRINCE2 wordt aangeboden als affiliate van de ATO – GoodSense BV

  Doel

  • Dit is een geaccrediteerde PRINCE2 training welke aan alle internationale kwaliteitsnormen voldoet. Alle trainers zijn ervaren projectmanagers. Er wordt een redelijk hoog tempo gehanteerd en de methode wordt pragmatisch behandeld.
  • Aan de hand van praktijkcases en eigen casuïstiek wordt een groot aantal opdrachten uitgewerkt met de PRINCE2 methode. Hiermee is de training vooral praktijkgericht; theorie wordt alleen behandeld indien dit nodig is, wel is er voldoende ruimte voor discussie.
  • In de training worden tevens enkele oefenexamens behandeld ter voorbereiding op het examen.

  Doelgroep

  Personen die regelmatig aan projecten deelnemen of projecten ondersteunen en daarin een sturende functie hebben, zoals: stuurgroepleden, projectmanagers, projectleiders, teammanagers, en managers van facilitaire afdelingen.
  U moet voor certificering het PRINCE2 Foundation examen met goed gevolg hebben afgelegd.

  Voorkennis

  Onderstaande voorkennis is vereist:

  HBO niveau

  Persoonlijk advies?

  Onderwerpen

  Planning & Prijs

  Ervaringen

  ervaringen verzameld via Logo Springtest

  Lucienne Groenendaal

  Secretarieel medewerkster

  "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

  9

  Ariana Scheepers

  "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

  10

  Eric Pos

  Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

  "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

  9
  Betalen op later moment
  Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
  8,3 gemiddeld op Springest
  Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
  Pageloader
  De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

  Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

  Kunnen wij je helpen?

  Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


  Cursus: PRINCE2® Practitioner


   E-mailadres

   Telefoonnummer

   Opmerking of vraag


   Meer weten

   Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


   Cursus: PRINCE2® Practitioner

    Wij helpen je graag

    Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

    PRINCE2® Practitioner     Lesmethoden
     JIJ BENT ONS UITGANGSPUNT

     Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we zes specifieke lesmethoden ontwikkeld.

     KLASSIKALE CURSUS

     Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

     VIRTUEEL

     Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

     Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

     • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
     • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
     • Optioneel: een camera en/of microfoon
     • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
     • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

     Hybride
     Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel.

     PERSOONLIJK BEGELEID

     Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. In overleg met jouw opleidingsadviseur plan je de eerste dag persoonlijke begeleiding op één van onze locaties in. Afhankelijk van jouw training krijg je geprint cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en openvragen maakt die je daarna één-op-één met de trainer behandelt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de training echt beheerst.

     VIRTUEEL PERSOONLIJK BEGELEID

     Virtueel Persoonlijk begeleid is de virtuele variant van Persoonlijk begeleid leren.

     E-LEARNING

     Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de training in de lesmethode E-learning te volgen.

     BLENDED

     Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

     Meer informatie
     Onderwerpen
     Actieve filters: Wis alle filters
     Pageloader
     PRIVACY VOORWAARDEN

     Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid