ChatGPT masterclass: AI en Werkoptimalisatie

ChatGPT masterclass: AI en WerkoptimalisatieNieuw

Ontdek de kracht van ChatGPT tijdens onze boeiende en interactieve masterclass! Verrijk jouw professionele vaardigheden, optimaliseer je werkprocessen en krijg frisse inzichten in dagelijkse situaties.

Tijdens de masterclass werk je stapsgewijs aan een praktijkopdracht, waarbij je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepast. Dit versterkt je leerresultaten en vergroot je praktische inzicht.

Meld je aan en ontdek hoe AI jouw werkervaring kan transformeren en je carrière kan stimuleren. Ben je klaar voor deze boeiende ontdekkingsreis?

Doel

 • Deze ChatGPT masterclass heeft als doel om je te inspireren en je te bekwamen in het strategisch en operationeel inzetten van ChatGPT. Door het verkennen van AI aan de hand van praktische toepassingen, verwerf je nieuwe vaardigheden en inzichten. Hierdoor ben je in staat om jouw werkprestaties, innovatiekracht en perspectief op dagelijkse situaties naar een hoger niveau te tillen.

Doelgroep

Deze ChatGPT masterclass is voor iedereen die geïnteresseerd is in het benutten van ChatGPT, met name voor professionals uit diverse vakgebieden, waaronder IT-pro’s, consultants, ontwikkelaars, data-analisten, projectleiders, marketeers, managers en ondernemers.

De masterclass is geschikt voor zowel AI-beginners als degenen met enige ervaring.

Voorkennis

Voor deelname aan deze ChatGPT masterclass is geen specifieke voorkennis van AI of chatbots vereist. De masterclass is ontworpen om zowel beginners als degenen met enige ervaring te ondersteunen.

Een leergierige houding en de bereidheid om nieuwe concepten en toepassingen te verkennen, zijn essentieel voor een succesvolle deelname aan deze masterclass.

Enige basiskennis van computervaardigheden en een algemeen begrip van technologie is een voordeel, het helpt om de inhoud beter te begrijpen en de opdrachten effectief uit te voeren.

Bijzonderheden

Tijdens de masterclass werk je stapsgewijs aan een praktijkopdracht, waarbij je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepast. Dit versterkt je leerresultaten en vergroot je praktische inzicht.

Onderwerpen

 • Inleiding tot AI: oorsprong en ontwikkeling
 • Chatbots: types, functies en werking
 • ChatGPT: mogelijkheden, beperkingen, risico’s en uitdagingen
 • Effectieve prompts voor maximale resultaten
 • Kwaliteits- en relevantiecontrole van ChatGPT-output
 • Vaardigheidsverbetering met ChatGPT

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: ChatGPT masterclass: AI en Werkoptimalisatie

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Gerelateerde cursussen

    Ervaringen

    ervaringen verzameld via Logo Springtest

    Lucienne Groenendaal

    Secretarieel medewerkster

    "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

    9

    Ariana Scheepers

    "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

    10

    Eric Pos

    Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

    "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

    9
    De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

    Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

    Kunnen wij je helpen?

    Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


    Cursus: ChatGPT masterclass: AI en Werkoptimalisatie


     E-mailadres

     Telefoonnummer

     Opmerking of vraag


     Meer weten

     Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


     Cursus: ChatGPT masterclass: AI en Werkoptimalisatie

      Wij helpen je graag

      Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

      ChatGPT masterclass: AI en Werkoptimalisatie       Lesmethoden
       JIJ BENT ONS UITGANGSPUNT

       Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we zes specifieke lesmethoden ontwikkeld.

       KLASSIKALE CURSUS

       Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

       VIRTUEEL

       Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

       Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

       • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
       • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
       • Optioneel: een camera en/of microfoon
       • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
       • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

       Hybride
       Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel.

       PERSOONLIJK BEGELEID

       Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. In overleg met jouw opleidingsadviseur plan je de eerste dag persoonlijke begeleiding op één van onze locaties in. Afhankelijk van jouw training krijg je geprint cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en openvragen maakt die je daarna één-op-één met de trainer behandelt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de training echt beheerst.

       VIRTUEEL PERSOONLIJK BEGELEID

       Virtueel Persoonlijk begeleid is de virtuele variant van Persoonlijk begeleid leren.

       E-LEARNING

       Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de training in de lesmethode E-learning te volgen.

       BLENDED

       Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

       Meer informatie
       Onderwerpen
       Actieve filters: Wis alle filters
       Pageloader
       PRIVACY VOORWAARDEN

       Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid