LET OP: Wij leveren alle trainingen virtueel uit tot in ieder geval 1 juni

Meer informatie

Mobile Development cursus, training en opleiding

Vijfhart Mobile App Development cursus en training

Houd u zich bezig met mobile app development of gaat u in de toekomst starten met het ontwikkelen van applicaties voor mobiele apparaten? Wanneer u zich wil specialiseren in het programmeren van mobiele apps helpt Vijfhart u graag verder.

Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan op het gebied van mobile development. Wilt u apps kunnen ontwikkelen iOS met als basis Objective C? Android applicaties ontwikkelen met behulp van Eclipse of Android Java Primer? Windows Phone apps bouwen of platform onafhankelijke ontwikkelen met jQuery mobile en PhoneGap? Vijfhart biedt u de juiste cursus voor alle genoemde onderdelen.

Onze docenten zijn professionals uit de praktijk die u graag helpen uw Mobile App Development kennis naar een hoger niveau te brengen. Vijfhart biedt daarnaast uitstekende kwaliteit en is hier door Cedeo voor erkend, zowel op het gebied van open opleidingen alsmede maatwerk trainingen. Heeft u een vraag of wilt u advies? Neem contact met ons op!

Er is 1 resultaat gevonden binnen Mobile Development.
Loading...
Actieve filters:
Software DevelopmentMobile Development
Wis alle filters

Android applicatie ontwikkeling

Deze Android cursus is een start training voor studenten die geen kennis hebben van programmeren in Java. De beginselen van de Java programmeertaal worden uitgelegd en meteen toegepast in Android. Je ...meer

  • 3 dagen
  • 1665,-
Meer info

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Mobile Development cursus, training en opleidingOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid