Examens en certificeringen

Vijfhart is een geaccrediteerd opleidingsinstituut. Dit geeft ons de mogelijkheid examens af te nemen voor onze cursisten. In speciaal ingerichte ruimtes die voldoen aan alle gestelde eisen kun je bij ons terecht voor het afleggen van het door jou gekozen examen. Voorwaarde is dat je de voorbereidende cursus bij ons hebt gevolgd.

Wij zijn een officieel erkend examencentrum voor:
EXIN –  Accredited Examination Center (AEC)
PeopleCert examencentrum

Onze examens sluiten evenals onze cursussen aan op de meest actuele en waardevolle marktcertificeringen.

Klik hier voor onze examens en onze certificeringen. Wil je specifieke informatie over een examen, neem dan contact op met onze klantadviseurs. Wij helpen je graag verder!

Alle cursussen

ASL2 Foundation – Examen (NL)

Van dinsdag- t/m vrijdagochtend is het mogelijk om examen te doen op onze locatie in Nieuwegein. We starten om 09.30 uur. Voor beschikbaarheid neem contact op met onze afdeling salessupport. De d...meer

 • ½ dag
 • 225,-
Meer info

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Examens en certificeringen  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  PRIVACY VOORWAARDEN

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid