LET OP: Wij leveren alle trainingen virtueel uit tot in ieder geval 1 juni

Meer informatie

Microsoft Project cursus, training en opleiding

Meer weten over het meest het populaire ERP Pakket Microsoft Project? Wij helpen u graag verder!

Microsoft Project is een Enterprise Resource Planning (ERP) pakket. Het is met name bedoeld om projectmanagers te ondersteunen bij het maken van planningen.
Vijfhart biedt verschillende praktijkgerichte cursussen en trainingen aan welke, indien gewenst, ook bij u op locatie kunnen worden uitgevoerd. Onze trainers hebben ruime projectmanagement ervaring en kunnen u optimaal ondersteunen bij het bereiken van uw leerdoelen.

Er is 1 resultaat gevonden binnen Microsoft Project.
Loading...
Actieve filters:
EindgebruikerMicrosoft OfficeMicrosoft Project
Wis alle filters

Microsoft Project Basis

Microsoft Project Basis  Microsoft Project het planpakket van Microsoft om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Maa...meer

  • 2 dagen
  • 990,-
Meer info

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Microsoft Project cursus, training en opleidingOnderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid