Basis IT kennis

Werk je vaak samen met IT’ers, maar hoor je vaak termen die je niet kan plaatsen? En wil je meer basis kennis over IT-begrippen, processen en ontwikkelingen? Volg dan een van onze trainingen om je meer wegwijs te maken in de IT terminologie.

In de training ICT voor niet ICT’ers leer je de grote lijnen en technische begrippen en afkortingen.

In de training Leergang IT voor niet IT’ers neemt Gerard je mee in de begrippen als Blockchain, IoT en de laatste IT-Ontwikkelingen.

Wil jij je direct aanmelden voor een van deze cursussen? Kijk dan hieronder tussen het trainingsoverzicht. Heb je nog vragen of wil je meer weten over incompany mogelijkheden? Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag verder.

Er zijn 2 resultaten gevonden binnen Basis IT kennis.
Loading...
Actieve filters:
EindgebruikerBasis IT kennis
Wis alle filters

ICT voor niet-ICT’ers

"Ja, ik heb vorige week de poorten van de cores witch op auto-negotiate gezet en nu lijkt er een performance issue te zijn naar de virtual switches in VMWare!" Wat zeg je?Je zult maar zonder technis...meer

  • 2 dagen
  • 1110,-
Meer info

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Basis IT kennis


E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid