Basis IT kennis

Werk je vaak samen met IT’ers, maar hoor je vaak termen die je niet kan plaatsen? En wil je meer basis kennis over IT-begrippen, processen en ontwikkelingen? Volg dan een van onze trainingen om je meer wegwijs te maken in de IT terminologie.

In de training ICT voor dummies leer je de grote lijnen en technische begrippen en afkortingen.

In de training Leergang IT voor niet IT’ers neemt Gerard je mee in de begrippen als Blockchain, IoT en de laatste IT-Ontwikkelingen.

Wil jij je direct aanmelden voor een van deze cursussen? Kijk dan hieronder tussen het trainingsoverzicht. Heb je nog vragen of wil je meer weten over incompany mogelijkheden? Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag verder.

Er zijn 2 resultaten gevonden binnen Basis IT kennis.
Loading...
Actieve filters:
EindgebruikerBasis IT kennis
Wis alle filters

IT Fundamentals: IT voor niet IT’ers

IT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen heeft er mee te maken en de ontwikkelingen op IT-gebied volgen elkaar in razendsnel tempo op. In deze zeer praktische 3...meer

 • 3 dagen
 • 1935,-
 • Klassikaal
Meer info

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Basis IT kennis  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  PRIVACY VOORWAARDEN

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid