Vijfhart omschoolcheck

  • In drie eenvoudige stappen
  • Jouw kennis en wensen inzichtelijk
  • Gratis persoonlijk advies

Doe de gratis omschoolcheck

Wil jij je ook laten omscholen naar een baan met toekomstperspectief? Dan is het handig om te weten welke cursussen je daarvoor het beste kunt volgen. Met de gratis Vijfhart omschoolcheck helpen we je daarbij. Wij geven je op basis van jouw kennis, competenties en vaardigheden een vrijblijvend advies.  Zo helpen we je om jouw ambities waar te maken!

De Vijfhart omschoolcheck bestaat uit drie onderdelen:

    1. vragenlijst;
    2. cv uploaden;
    3. persoonlijk opleidingsadviesgesprek.
Stap 1: Start de Vijfhart omschoolcheck (vragenlijst)

Met het verzenden van jouw gegevens stem je in met onze privacyvoorwaarden.

Stap 2: Upload jouw cv

Om een persoonlijk opleidingsadvies te kunnen geven, hebben we jouw cv nodig. Op basis van jouw cv krijgen we een duidelijker beeld van jouw achtergrond.

Stap 3: Persoonlijk opleidingsadviesgesprek

Na het invullen van de persoonlijke omschoolcheck en het uploaden van jouw cv gaan onze opleidingsadviseurs voor jou aan de slag. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op om jouw persoonlijke omschoolcheck te bespreken en ontvang je van ons een persoonlijk opleidingsadvies. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Heb je in de tussentijd vragen? Laat het ons weten.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid