Update Microsoft MS-721

Vijfhart-productmanager en -docent Marnix Wolf is negenvoudig Microsoft Most Valuable Professional en weet (bijna) alles van Microsoft. Met zijn blogposts deelt hij zijn kennis en ervaring. Dit keer: nieuws over de Microsoft-cursus MS-721.

Nieuw: de Microsoft-cursus Collaboration Communications Systems Engineer (MS-721). Hiermee leer je hoe je communicatieoplossingen kunt maken met Microsoft Teams als het middelpunt. De cursus is vier dagen en je krijgt ook een certificaat als je slaagt voor het examen. De cursus en het examen zijn vanaf 30 juni 2023 beschikbaar.

Deze cursus is perfect voor jou als je graag wil weten hoe je communicatieoplossingen kunt plannen, ontwerpen, configureren, onderhouden en veel voorkomende problemen kunt oplossen. Je leert alles over Microsoft Teams en hoe je het samen met andere communicatieoplossingen kunt gebruiken.

Van MS-720 naar MS-721?

Misschien vraag je je af wat er gebeurt met de oude MS-720 cursus en het bijbehorende examen. Die verdwijnen per 30 juni 2023. Dus als je al bezig bent met de MS-720 examen, maak je geen zorgen. Je hebt nog genoeg tijd om het af te ronden en het certificaat te behalen. Maar als je liever de nieuwste functies en mogelijkheden van Microsoft Collaboration Communications Systems Engineer wil leren, dan kun je beter overstappen naar de MS-721 cursus (inclusief het bijbehorende examen).

Er is ook een bèta examen voor de MS-721, dat loopt van 21 maart 2023 tot (naar verwachting) 30 april 2023. Dit is een mooie kans om feedback te geven op de vragen en inhoud van het examen voordat het officieel wordt gelanceerd.

Cursusopbouw

De MS-721 cursus bestaat uit vier modules die elk verschillende aspecten van communicatieoplossingen behandelen:

Module 1: Plan en ontwerp een communicatiesysteem
Module 2: Configureer en beheer een communicatiesysteem
Module 3: Monitor en los problemen op met een communicatiesysteem
Module 4: Optimaliseer en beveilig een communicatiesysteem

Elke module bevat praktische oefeningen en scenario’s om jouw vaardigheden te testen en te verbeteren.

Heb je vragen? Laat het ons weten!
Bel 088 – 542 78 48 of mail verkoop@vijfhart.nl.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid