Klopt! Dit is de nieuwe Microsoft-skilling poster

Vijfhart-productmanager en -docent Marnix Wolf is negenvoudig Microsoft Most Valuable Professional en weet (bijna) alles van Microsoft. Met zijn blogposts deelt hij zijn kennis en ervaring. Dit keer: Microsoft Solutions Partner.

Ben je een Microsoft-partner die graag wil groeien op de Microsoft Cloud? En wil je weten welke Microsoft-cursussen en -certificeringen je nodig hebt om een Microsoft Solutions Partner te worden in een van de zes oplossingsgebieden? Dan hebben wij goed nieuws voor je.

Skilling requirements poster 
Wij hebben een handige poster gemaakt waarin alle actuele skilling requirements per solution partner zijn samengebracht. Zo kun je in een oogopslag zien wat er nodig is om jouw partner capaciteitsscore te verhogen. En je kunt zien welke specialisaties beschikbaar zijn binnen elk oplossingsgebied.

De poster staat hier voor je klaar.
Vijfhart, dat klopt voor jou!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid