Cursus uitgelicht: ITIL® Foundation

ITIL® staat voor Information Technology Infrastructure Library en is een reeks van best practice-processen voor het inrichten van beheerprocessen. ITIL is dé internationale standaard voor IT Service Management. De ITIL® Foundation training is onmisbaar voor elke IT-professional werkzaam in een ITIL omgeving.

Tijdens onze ITIL® Foundation training maak je kennis met de basisprocessen en -begrippen uit de ITIL. Je leert processen en diensten binnen de organisatie in kaart te brengen en te verbeteren, zodat je hier uiteindelijk een gedegen advies over kunt geven. Daarnaast is deze training de ideale voorbereiden op het ITIL® Foundation exam,. Het examen is niet inbegrepen maar kunnen we uiteraard wel voor je boeken. We adviseren je nog ongeveer 12 uur in zelfstudie te investeren na afloop van de training. Zo ben je optimaal voorbereid op het examen.

Wil je je inschrijven voor deze training of heb je vragen?
Kijk op de trainingspagina of neem contact op met een van onze sales adviseurs via telefoonnummer 088-5427848.

 

_____

Wil je nog meer te weten komen over ITIL?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid