Hier is ie, de Microsoft Skilling poster

Vijfhart-productmanager en -docent Marnix Wolf is negenvoudig Microsoft Most Valuable Professional en weet (bijna) alles van Microsoft. Met zijn blogposts deelt hij zijn kennis en ervaring. Dit keer: het Microsoft Cloud Partner Program (MCPP).

Per 1 oktober 2022 is het Microsoft-partnerprogramma, Microsoft Cloud Partner Program (MCPP), van start gegaan. Dit nieuwe programma heeft andere vereisten (KPI’s) waar de Microsoft-partners aan moeten voldoen.

Designations

Afhankelijk van de zogenaamde Designation waar Microsoft-partners aan moeten voldoen, zijn er verschillende KPI’s te behalen. Deze KPI’s worden gemeten over drie categorieën.

Skilling

Een van de drie categorieën heeft betrekking op de Microsoft Role-Based gecertificeerde medewerkers in jouw organisatie. Deze categorie heeft dan ook de toepasselijke naam Skilling. Per Designation zijn de Skilling vereisten (en bijbehorende puntenberekening) anders. Denk hierbij o.a. aan de benodigde certificeringen, het aantal medewerkers dat je er voor mag gebruiken en de te behalen specialisaties.

Voor sommige Designations wordt het nog complexer omdat er andere KPI’s gehanteerd worden afhankelijk van het type klant dat je bedient (Designation: Modern Work: MKB of Enterprise) of zelfs het type markt dat je bedient (Designation: Business Apps: Larger Markets of Other Markets).

Oplossing

Hiermee is de puzzel compleet. Maar ik kan mij goed voorstellen dat het een uitdaging is om te weten wat er nodig voor jouw organisatie. Om jou te helpen heeft Vijfhart in samenwerking met Microsoft een handig overzicht gemaakt waarin je in een oogopslag ziet wat er nodig is qua Skilling per Designation. En om het helemaal makkelijk te maken is elke Role-Based cursus aanklikbaar waardoor je direct uitkomt op de cursuspagina’s.

Bekijk hier de Microsoft Skilling poster.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid