Waarom Cybercrime Security Awareness zo belangrijk is

Cybercrime. Wist je dat het grootste deel van digitale incidenten veroorzaakt wordt door menselijke fouten? Vijfhart-productmanager Sterre Verbraak heeft Security in haar portfolio en weet uit de praktijk wat de gevolgen kunnen zijn voor bedrijven die door cybercriminelen worden aangevallen.

Dat overkomt mij toch niet
Wist je dat er elke 10 seconden een ransomware aanval plaatsvindt op de wereld? En dat er per dag in Nederland 50.000 phishingmails worden verstuurd? Dit aantal loopt alleen maar op, omdat steeds meer via de cloud gaat. De kans dat ook jij of jouw bedrijf er mee te maken krijgt, wordt dus met de dag groter. Veel organisaties zetten beseffen inmiddels dat bewustwording bij alle medewerkers binnen een bedrijf van essentieel belang is m.b.t. het voorkomen van cybercrime.  

Je bent echt niet slim als je daarin trapt
Cybercrime is tegenwoordig is heel geavanceerd en cybercriminelen worden steeds slimmer. Om cybercrime te voorkomen proberen we de criminelen bij te houden, en dat kan soms heel lastig zijn. Wil jij ook weten hoe je je jij en medewerkers inzicht krijgt in de risico’s? Volg dan onze Cybercrime Security Awareness cursus  en leer hoe cybercriminelen te werk gaan.  

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid