Klassikaal + Virtueel = Hybride

  • Meer startgaranties
  • 100% flexibel
  • De kwaliteit die jij gewend bent

Klassikaal + Virtueel = Hybride

Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel. Je kiest zelf welke lesmethode het beste bij jou past.

Lukt het jou niet om naar een klassikale training te komen of bevalt online trainen je goed? Dan komt de training naar jou. Wij combineren het beste van onze virtuele en klassikale trainingen in onze hybride lesvorm. Volg je een klassikale training virtueel? Dan is het alsof je er echt bij bent!

VOORDELEN VAN HYBRIDE:

  • Switch tussendoor tussen klassikaal en virtueel
  • Je hoeft niet lang te wachten doordat onze trainingen nu nóg sneller startgarantie krijgen
  • Je bent 100% flexibel
  • Klassikaal of virtueel: je krijgt de kwaliteit zoals je gewend bent

Vijfhart Hybride trainingen

 

 

Wil je weten wat een virtuele training bij Vijfhart inhoudt? Je leest er hier meer over: Waarom virtuele trainingen kloppen voor jou > 

VAN DICHTBIJ EN OP AFSTAND: EEN VIJFHART TRAINING KLOPT VOOR JOU!

Op onze opleidingscentra hebben wij de nodige aanpassingen gedaan om jouw veiligheid te garanderen. De trainingslokalen zijn zo ingericht dat er 1,5 meter afstand is tussen de bureau’s. Ook loopt de trainer op gepaste afstand door het lokaal.

Onze trainers zorgen met verschillende oplossingen ervoor dat de training goed en prettig te volgen is, of je deze nu klassikaal of virtueel volgt. Tijdens de training krijg je evenveel aandacht en zorgen de trainers ervoor dat afstand er niet toe doet. Of dit nu 1,5 meter is of als jij de training virtueel vanuit jouw eigen (thuis)werkplek ergens in Nederland volgt. Zo zorgen wij ervoor dat een training van Vijfhart van dichtbij én op afstand klopt voor jou!

“De docent zorgt voor een goede balans tussen aandacht aan de virtuele cursisten en fysiek aanwezige cursisten” – Ronald van der Laan, Developer

DE VIJFHART BELOFTE: KENNIS-  EN FLEXGARANTIE

Kennisgarantie: wil je na een virtuele training dezelfde training alsnog klassikaal volgen? Of na een klassikale training dezelfde training virtueel? Dat kan! Tot 6 maanden na het volgen van de klassikale of virtuele training in ons open rooster ben je van harte welkom bij dezelfde klassikale of virtuele training.

FlexGarantie: met de Vijfhart FlexGarantie ben je 100% flexibel. Volg jouw cursus thuis, op kantoor of bij ons in het lokaal. Wissel van locatie tot 1 dag voorafgaand aan jouw cursus. Lukt het jou niet om naar een klassikale training te komen? Dan switch je makkelijk en snel naar onze virtuele training.

Lees meer over de Vijfhart belofte >

Vijfhart Hybride trainingen

CONTACT

Heb je een vraag over hybride of over onze belofte? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 088-5427848, verkoop@vijfhart.nl.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid