Professional Scrum Product Owner – Advanced PSPO II training inclusief examen voucher

Professional Scrum Product Owner – Advanced PSPO II training inclusief examen voucher(Partnercursus)

De rol van de Product Owner is veelzijdig, waardoor de beoefenaar gedrag moet vertonen en mindsets moet aannemen die verder gaan dan de kern van Agility en het Scrum Framework. In deze training komen deze gedragingen aan de orde door de student uit te dagen om verschillende Product Owner rollen aan te nemen:
Klantvertegenwoordiger – gericht op het begrijpen van klantproblemen, uitdagingen en potentiële kansen
Visionair – het communiceren van de visie, de toekomstige toestand en mogelijkheden op manieren die gemeenschappelijk begrip bevorderen
Experimentator – gericht op innovatie, testen van hypothesen en valideren van potentiële waarde om productinnovatie te stimuleren
Influencer – communiceren met en beïnvloeden van stakeholders, klanten en het Scrum Team om gezamenlijk te handelenMedewerker – op zoek naar input, ideeën en feedback van anderen
Decision Maker – gericht op het creëren van maximale impact door duidelijke keuzes en beslissingen te nemen

Deze tweedaagse Professional Product Owner – Advanced (PSPO-A) – training is gericht op het helpen van ervaren product owners om hun vermogen uit te breiden, om een solide visie op te stellen, hun hypothesen te valideren en uiteindelijk meer waarde te leveren aan hun stakeholders. Het is bedoeld voor product owners die hun kennis en vaardigheden willen vergroten.
Deze cursus is een interactieve, praktijkgerichte workshop waarbij deelnemers onderwerpen verkennen door middel van een reeks oefeningen en discussies. Deelnemers hebben ten minste één jaar ervaring met product ownership en een praktische kennis van Scrum nodig om deel te nemen aan en te profiteren van deze oefeningen.”

Doel

 • Deze training is opgebouwd uit een aantal modules, die de belangrijkste onderwerpen aanpakken:
 • Value: Hoe hou je business value in het oog bij alles wat je doet. Hoe druk je het uit en hoe valideer je het. Hoe ontwikkel je een voldoende breed perspectiefStakeholders: Hoe werk je met stakeholders. Hoe neem je ze mee, hoe betrek je ze, hoe beïnvloed je zeDoe de juiste dingen: Hoe experimenteer je op de juiste manier. Hoe kom je erachter wat werkt. Lean Startup en Growth Hacking komen aan de ordeKwaliteit: Hoe wordt je van Change Owner een Product Owner. Hoe houd je je vermogen om te veranderen onverminderd hoogOp schaal: Hoe kun je met meer dan 1 team producten ontwikkelen. Waar moet je op letten, hoe verandert je rolBacklog management: geavanceerde technieken en practices om met je backlog te werken
 • Examen Informatie
 • Duur examen: 60 min
 • % extra tijd indien niet in moedertaal: 0%
 • Aantal examenvragen: 40
 • Minimaal aantal goed te beantwoorden: 34
 • Examen stijl: Multiple choice
 • Open Boek: Ja

Doelgroep

De training Professional Product Owner-Advanced is een gevorderde training die speciaal is ontworpen voor product owners en productmanagers die praktische ervaring hebben met het beheren of bezitten van een product.
Het is ook interessant voor Scrum Masters en belanghebbenden die met Product Owners werken. Zeer interessant voor mensen die minstens een jaar producten bouwen met een Scrum Team.
Een voucher voor het Professional Scrum Product Owner II certification exam (PSPO II) maakt onderdeel uit van de traininig en de kosten hiervan zijn opgenomen in de kosten van de training.

Voorkennis

Voor deze training heb je minimaal een jaar ervaring als product owner nodig en in het bezit zijn van het PSPO-I certificaat van Scrum.org.

Onderwerpen

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Professional Scrum Product Owner - Advanced PSPO II training inclusief examen voucher


  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  [honeypot verify_email]


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: Professional Scrum Product Owner - Advanced PSPO II training inclusief examen voucher

   Wij helpen je graag

   Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

   Professional Scrum Product Owner - Advanced PSPO II training inclusief examen voucher    [honeypot verify_email]

    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid