Phoenix Project DevOps Business Simulatie

Phoenix Project DevOps Business Simulatiespecial

Algemeen

De simulatie is gebaseerd op het boek ‘The Phoenix Project’ van Gene Kim

Jouw uitdaging is het om de DevOps principes te gebruiken in deze serieuze Business Simulatie. In drie ronden werk je aan de IT projecten en IT issues en zorg je er voor dat het “Phoenix Project” op tijd wordt afgerond. Maar let op, de business blijft komen met nieuwe ideeën en eisen en externe factoren kunnen de boel ook in de war gooien.

De simulatie housdt het volgende in : Het gaat niet goed met het bedrijf ‘Parts Unlimited’. De pers rapporteert over de slechte financiële prestaties van de organisatie. De enige mogelijkheid om het bedrijf te redden, om het weer sterk en winstgevend te maken, is ‘Het Phoenix Project’, een IT-gedreven business transformatie, waarbij Retail Operations de business eigenaar van het project is. De VP van IT Operations is gevraagd leiding te geven aan de IT-organisatie en zeker te stellen dat ‘The Phoenix Project’ een succes wordt. Maar hij wordt geconfronteerd met een enorme hoeveelheid werk. Veel achterstallige problemen, wensen en projecten.

Jouw team zal verschillende rollen vervullen in de Parts Unlimited organisatie. Je kunt Retail Operations, HR of Finance zijn, en de business rollen van het bedrijf spelen. Of je kunt de Vice President van IT Operations spelen of andere leden van zijn IT-team dat de applicaties ontwikkeld en IT-problemen oplost.

Doel

 • Na deze training ben je in staat om:
 • DevOps principes toe te passen in de praktijk
 • De balans te vinden in SLA requirements en projecten
 • Te ervaren hoe DevOps waarde toevoegt aan de business
 • Efficiëntie en effectiviteit te vergroten
 • Een betere flow in je teams te creëren
 • Vaardigheden in een DevOps omgeving te ontwikkelen

Doelgroep

Deze simulatie is voor iedereen die meer van de praktische implementatie van DevOps wil leren.

Voorkennis

Geen specifieke voor kennis nodig.

Bijzonderheden

 • Deze simulatie is vooral geschikt voor een groep personen van 1 bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onderwerpen

 • DevOps
 • Praktische implementatie van DevOps
 • Samenwerking in de teams ontwikkelen
 • Business value laten stijgen

Planning & Prijs

Ervaringen

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Kunnen wij je helpen?

Laat jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Phoenix Project DevOps Business Simulatie


  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: Phoenix Project DevOps Business Simulatie

   Wij helpen je graag

   Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

   Phoenix Project DevOps Business Simulatie    Lesmethoden
    JIJ BENT ONS UITGANGSPUNT

    Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we zes specifieke lesmethoden ontwikkeld.

    KLASSIKALE CURSUS

    Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

    VIRTUEEL

    Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

    Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

    • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
    • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
    • Optioneel: een camera en/of microfoon
    • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
    • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

    Hybride
    Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel.

    PERSOONLIJK BEGELEID

    Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. In overleg met jouw opleidingsadviseur plan je de eerste dag persoonlijke begeleiding op één van onze locaties in. Afhankelijk van jouw training krijg je geprint cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en openvragen maakt die je daarna één-op-één met de trainer behandelt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de training echt beheerst.

    VIRTUEEL PERSOONLIJK BEGELEID

    Virtueel Persoonlijk begeleid is de virtuele variant van Persoonlijk begeleid leren.

    E-LEARNING

    Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de training in de lesmethode E-learning te volgen.

    BLENDED

    Met de juiste mix van online en offline leren is blended de lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

    Meer informatie
    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    PRIVACY VOORWAARDEN

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid